Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8096 artikelen gevonden. Artikel 2546 tot 2550
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een GOUDen jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een GOUDen jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer GOUD weer gaat stijgen

De GOUDprijs ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDprijs meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de GOUDprijs

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de GOUDprijs, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

GOUD- en zilvermarkt is niet wat het lijkt

“Show me the Money” is misschien wel een van de bekendste quote’s uit de filmgeschiedenis, maar er zit ook een grote waarheid achter deze quote. Wie kijkt naar GOUD en zilver en dan vooral naar de GOUDmijnen, ziet waar het geld tegenwoordig naar toe gaat. Dit geeft een heel ander beeld dan we gewoon zijn,aldus investment research dynamics.

Bron: GoudStandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

Centrale banken Rusland en Kazachstan kopen GOUD

Rusland en Kazachstan hebben in juli opnieuw GOUD aan hun reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het IMF. Ondanks het feit dat de GOUDprijs vrij stabiel is blijven de centrale banken van deze landen structureel GOUD kopen als diversificatie van hun reserves. De centrale bank van Rusland kocht 340.000 troy ounce van het gele metaal en heeft inmiddels een totale GOUDreserve van 35,5 miljoen troy ounce (ongeveer 1.140 ton) opgebouwd, zo schrijft de Wall Street Journal.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$