EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2551 tot 2555 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

De strijd tegen valsspelers op de GOUDmarkt

De manipulatie van de GOUDmarkt, waar niemand nu nog twijfels over heeft, blijft de gemoederen bedaren. De spelers die de markt naar hun hand hebben gezet worden opgejaagd en stilaan in het nauw gedreven. Het lijkt slechts een kwestie van tijd alvorens er een einde komt aan deze praktijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Nu is het tijd om GOUDen zaken te doen!

Dan is er nog zilver dat, net als GOUD, grote prijsstijgingen heeft gekend sinds 9/11 en sinds 2011 in een correctiefase zit. Dus, wat hebben de nationale schuld van de VS, ruwe olie en de S&P-index ermee te maken?Alles, zo blijkt:”Daarmee vergeleken, zijn GOUD en zilver bijzonder goedkoop geworden. De GOUD-zilverratio is een goede voorspeller gebleken om bodemprijzen te identificeren.”

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de GOUDmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde GOUDproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de GOUDprijs onder druk staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het GOUD?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het GOUD in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor GOUD, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker GOUD en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

GOUD verslaat ruim de AEX

Rendement op GOUD verslaat ruim het rendement op de AEX dit jaar. Bijna elke belegger heeft een positie in de AEX maar nauwelijks in GOUD. GOUD is onbekend als belegging voor Westerse beleggers. In China en India denken ze daar volledig anders over. In China hebben ze al veel of eigenlijk alle “papieren experimenten” mis zien gaan. Ze hebben inmiddels ervaring met fiat geld. De ervaring bestaat uit de gemaakte fouten.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs