Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2561 tot 2565
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de GOUD bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in GOUD moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDprijs zelfs 80 %.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een GOUDen jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een GOUDen jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer GOUD weer gaat stijgen

De GOUDprijs ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDprijs meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de GOUDprijs

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de GOUDprijs, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

GOUD- en zilvermarkt is niet wat het lijkt

“Show me the Money” is misschien wel een van de bekendste quote’s uit de filmgeschiedenis, maar er zit ook een grote waarheid achter deze quote. Wie kijkt naar GOUD en zilver en dan vooral naar de GOUDmijnen, ziet waar het geld tegenwoordig naar toe gaat. Dit geeft een heel ander beeld dan we gewoon zijn,aldus investment research dynamics.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$