Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2571 tot 2575
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

Zolang ze in het oosten geld hebben, zullen ze GOUD kopen

Als we kijken naar de globale vraag naar fysiek GOUD, dan vallen er 2 zaken op: de vraag in Azië stijgt (al sinds de jaren ’80) en de vraag in het westen daalt sinds 2003. De vraag in Azië is zelfs zo groot dat het bijna evenveel is als de globale GOUDproductie. In India lag de vraag in 2013 op 1.100 ton, in China 1.200, dat is slechts 300 minder dan de globale productie buiten China. En dan hebben we het nog maar alleen over de private vraag naar GOUD, niet naar de vraag naar GOUD door centrale banken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 4 september 2014

GOUD naar $ 1.000 zou een goede zaak zijn

De GOUDprijs zit al sinds 2011 in een berenmarkt. Is dit een berenmarkt in een grotere stierenmarkt of is dit een berenmarkt die volgt op een stierenmarkt? De meningen zijn verdeeld. Momenteel zoekt de GOUDprijs weer de onderkant van het trendkanaal op. Een daling onder $ 1.260 zou betekenen dat de GOUDprijs er niet in slaagt om een hogere of gelijke bodem te zetten. Dan kan de GOUDprijs verder dalen naar $ 1.000. Dit zou eigenlijk best goed zijn voor de GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 3 september 2014

“Geld voor de toekomst” nu al een succes

Beurs.com berichtte recentelijk over een event georganiseerd door Paul Buitink over de toekomst van geld. Met bijna 300 deelnemers belooft het een indrukwekkende dag te worden.

Nederlandse experts als Willem Middelkoop, Lex Hoogduin, Edin Mujagic en Ad Broere zullen spreken, maar ook internationele kenners als Jim Rickards, Rick Falkvinge en Stefan Molyneux.

Dit congres zal in de breedte en diepte ingaan op wat geld precies is, wat voor mogelijkheden er zijn en waar we ons op kunnen voorbereiden in de toekomst. GOUD, bitcoin, schuldvrij geld, centrale banken en crisis, alles komt aan bod.

Kaarten kosten slechts €60. Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar. Meer info via www.geldvoordetoekomst.nl

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

We doen eens zot – Koop GOUDmijnaandelen … NU!

De GOUDprijs krijgt vandaag weer een forse tik te verwerken met een daling van net geen 2 % op het moment van schrijven. Toch is het een goed idee om GOUDmijnaandelen te kopen. De junior GOUDmijn index GDXJ staat sinds het begin van het jaar nog steeds meer dan 30 % hoger ondanks de daling van 3 % vandaag, sinds 1 juni hebben ze een stijging van 20 % gerealiseerd en de stijging is mogelijk nog lang niet ten einde.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 september 2014

GOUD is saai”

De spanningen in Oekraïne hebben ervoor gezorgd dat GOUD en andere edele metalen niet significant lager noteren op de beurs. Dat moet alvast blijven uit een bericht van MarketWatch. GOUD (GCZ4) voor levering in december noteert 0,8% lager en staat op 1 277,20 USD per ounce. Zilver daarentegen staat op 19,32 USD per ounce of 0,4% lager dan gisteren.

Tijdens het weekend hebben de gevechten tussen overheidseenheden en de separatisten nochtans gezorgd voor een lichte prijsstijging. Dat wil niet zeggen dat GOUD zich op volledig veilig terrein bevindt – integendeel – maar wel dat er zicht is op verbetering.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$