EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
15
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2586 tot 2590 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Wat gaat er met de GOUDmijnen gebeuren?

AngloGold Ashanti Ltd. (ANG), de naar grootte de derde GOUDproducent in de wereld, verwacht dat de grote mijngroepen meer activa te koop zullen aanbieden. Volgens het management van deze mijngroep is dat niet meer dan logisch ook. Het komt er op aan om de marges op te drijven in een periode dat de GOUDprijs onder druk staat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

Hoe zit het nu eigenlijk met het GOUD?

Er is waarschijnlijk geen enkele markt die zo in de gaten wordt gehouden als die van de edelmetalen in het algemeen en die van het GOUD in het bijzonder. De verwachtingen wat betreft de evolutie van de prijzen voor GOUD, zilver, platina, palladium, etc. waren hoog gespannen.

Zeker GOUD en zilver hebben die verwachtingen niet echt kunnen inlossen. Wat niet is kan natuurlijk nog altijd komen maar heel wat investeerders zijn toch het geduld met de edele metalen verloren. Want elke poging om de prijzen naar hogere niveaus te tillen was tot dusver geen lang leven beschoren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 16 oktober 2014

GOUD verslaat ruim de AEX

Rendement op GOUD verslaat ruim het rendement op de AEX dit jaar. Bijna elke belegger heeft een positie in de AEX maar nauwelijks in GOUD. GOUD is onbekend als belegging voor Westerse beleggers. In China en India denken ze daar volledig anders over. In China hebben ze al veel of eigenlijk alle “papieren experimenten” mis zien gaan. Ze hebben inmiddels ervaring met fiat geld. De ervaring bestaat uit de gemaakte fouten.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

3 zaken die elke GOUDkever moet weten

Hier zijn 3 belangrijke zaken die elke ‘Gold Bull’ moet weten en niet uit het oog mag verliezen. Met de dalende beurzen, de strubbelingen op de financiële markten en de snelle reactie van GOUD daarop zijn er vooruitzichten voor de lange termijn die belangrijk blijven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Gecentraliseerde macht is recept voor wereldwijde crash - GOUD is winnaar

De stieren en de beren staan recht tegenover elkaar. De markt blijkt dan toch niet immuun voor slecht nieuws. Het begint nu toch een beetje door te dringen tot de belegger.  Sinds deze week zit er meer volatiliteit in de markt. Het is lang genegeerd geweest. De markt begint te bibberen, er lijkt vuurwerk in de maak. De volumes stijgen en de kleine belegger begint zich ongemakkelijk te voelen. Mark O’Byrne van Goldcore geeft zijn visie.

Een vergelijking tussen GOUD en de markten over de laatste 10 jaar bewijst dat GOUD het nog altijd beter doet dan de markten. Neem alvast maatregelen en diversifieer. GOUD zal weer dienst doen als veilige haven: The real asset.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs