EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
15
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2591 tot 2595 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

UBS verwachting daling GOUD/zilver ratio

De GOUD/zilver ratio schommelt de laatste twee weken rond de 71, wat betekent dat een troy ounce GOUD momenteel gelijk staat aan 71 troy ounce zilver. Het is voor het eerst sinds vijf jaar dat de zilverkoers zo laag staat ten opzichte van de GOUDkoers, maar volgens analist Dominic Schnider van UBS zal die situatie niet lang blijven zoals die nu is.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Beurs crasht, GOUD hoger

Dat beleggers kiezen voor zekerheid mag ook afgeleid worden uit de vlucht richting de veilige havens. Niet enkel zakken de rentes wereldwijd naar nieuwe dieptepunten, ook schiet de GOUDprijs hoger op het moment van schrijven. Terwijl GOUD vorige week nog worstelde met de technische bodem rond 1180 USD/ounce, noteert de GOUDprijs vandaag weer rond 1250 USD/ounce.

Wat ons ditmaal vooral opvalt, is dat de media geen enkele aandacht heeft voor het spektakel in de GOUDmarkt, maar zich vooral focust op de heisa in de aandelenmarkten. In een niet-zo-verre verleden was dit wel heel anders: iedere uitgesproken beweging van GOUD werd tot op de bodem geanalyseerd. Vandaag is de GOUDbeweging niet belangrijk, zo lijkt het.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Verkoop van zilveren Eagles blijft stijgen

De U.S. Mint data geven aan dat de verkoop van zilveren munten goed op peil blijft en dit ondanks de zwakke zilverprijs. Het is altijd interessant om de data betreffende de verkopen van GOUDen en zilveren munten in de gaten te houden want die data geven een duidelijke aanwijzing over de interesse van de investeerders.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 15 oktober 2014

Waarom de vergrijzing onbetaalbaar is

Langer werken is nodig om de vergrijzing op te vangen. Alleen, de babyboomgeneratie en zij die geboren zijn in de jaren ’60 en ’70 voelen daar weinig voor. De onbetaalbaarheid van een systeem dat ten dode is opgeschreven…

Langer werken is nodig om de vergrijzing op te vangen. Alleen, de babyboomgeneratie en zij die geboren zijn in de jaren ’60 en ’70 voelen daar weinig voor. De onbetaalbaarheid van een systeem dat ten dode is opgeschreven…

Niet enkel langer werken is noodzakelijk, ook flexibeler werken is broodnodig. Oude werknemers blijven zitten in een GOUDen kooi terwijl ze hun loonbrief ieder jaar zien aandikken. Over de ambtenaren binnen overheidsorganisaties en semi-publieke bedrijven spreken we nog niet eens.

Slechts 40% van de 55-plussers is in België nog aan het werk. Laat het tot u doordringen: Meer dan de helft kapt er voor zijn/haar 55ste al mee. SD Worx berekende dat de kostprijs van 118.000 bruggepensioneerden in België neerkomt op 15 miljard euro.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs