Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8144 artikelen gevonden. Artikel 2596 tot 2600
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit advies kan belangrijke gevolgen hebben voor de GOUDprijs

Het huidige systeem van de Federal Reserve om de rijken rijker te maken en zo de economie te stimuleren werkt niet meer. De armen worden armer, de rijken rijker en de middenklasse wordt dood geknepen. Dit is geen houdbaar recept. Een aanbeveling van een invloedrijk orgaan, kan het beleid van de Fed omgooien en dit kan grote gevolgen hebben op de GOUDprijs, aldus Gold Stock Bull.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

GOUD- en zilvermarkt is niet wat het lijkt

“Show me the Money” is misschien wel een van de bekendste quote’s uit de filmgeschiedenis, maar er zit ook een grote waarheid achter deze quote. Wie kijkt naar GOUD en zilver en dan vooral naar de GOUDmijnen, ziet waar het geld tegenwoordig naar toe gaat. Dit geeft een heel ander beeld dan we gewoon zijn,aldus investment research dynamics.

Bron: GoudStandaard.com
Geplaatst: woensdag 27 augustus 2014

Centrale banken Rusland en Kazachstan kopen GOUD

Rusland en Kazachstan hebben in juli opnieuw GOUD aan hun reserves toegevoegd, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het IMF. Ondanks het feit dat de GOUDprijs vrij stabiel is blijven de centrale banken van deze landen structureel GOUD kopen als diversificatie van hun reserves. De centrale bank van Rusland kocht 340.000 troy ounce van het gele metaal en heeft inmiddels een totale GOUDreserve van 35,5 miljoen troy ounce (ongeveer 1.140 ton) opgebouwd, zo schrijft de Wall Street Journal.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 26 augustus 2014

Nog 105 miljard te verdienen in Chili

Mocht je geïnteresseerd zijn in meer dan GOUD alleen dan kan je altijd in Chili terecht. Dat land is de onbetwistbare leider wanneer het op koperproductie aan komt. Bovendien heeft de Chileense overheid, bij monde van de Chileense  mijncommissie Cochilco, aangekondigd dat er nog in totaal voor 105 miljard USD aan koper in de grond zit.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: dinsdag 26 augustus 2014

Zwitserland gaat stemmen over GOUDreserves

Referendum Zwitserland Op 30 november komt er een referendum over de GOUDreserves van Zwitserland. Vorig jaar verkreeg het initiatief, genaamd de Swiss Gold Initiative, de benodigde 100.000 handtekeningen waardoor een referendum is afgedwongen. Het initiatief bevat de eisen dat Zwitserland al het opgeslagen GOUD in het buitenland terug haalt waar het hoort, 20% van de reserves van de Centrale Bank van Zwitserland uit GOUD bestaat en daarmee een einde komt aan de verkoop van GOUD door de centrale bank. Wanneer het merendeel Zwitserse volk beslist om het initiatief te steunen dan zal Zwitserland een aanzienlijke hoeveelheid GOUD moet toevoegen aan haar GOUDreserves. Daarnaast zal het GOUD dat opgeslagen ligt in het buitenland moeten worden terug gehaald. Duitsland heeft hier ervaring mee en het blijkt niet eenvoudig om in korte tijd dit voor elkaar te krijgen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$