Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 2611 tot 2615
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 september 2014

Palladium wordt steeds duurder, waar ligt het plafond?

Op de markten voor edele metalen lopen de zaken in geval van GOUD en zilver maar met horten en stoten. De GOUDprijs blijft hangen onder het niveau van 1,300 dollar voor een troy ons, de zilverprijs moet nog altijd bewijzen te kunnen standhouden boven het niveau van 20 dollar voor een troy ons. Maar er is ook beter nieuws.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 31 augustus 2014

Komt er een terugkeer naar de GOUDstandaard?

We hoorden de afgelopen weken regelmatig praten over de tijd van de GOUDstandaard. De koers van de dollar was toen gelinkt aan de GOUDprijs en dat had tot gevolg dat het in omloop zijnde geld gedekt was door iets solide. Momenteel leven we echter in een totaal andere situatie en dat is nog altijd het gevolg van een beslissing genomen door Richard Nixon.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDprijs door het dak jagen

De GOUDprijs heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het GOUD ditmaal niet anders. Per saldo heeft het GOUD dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 29 augustus 2014

Wist jij dat je iedere dag GOUD in handen hebt? Letterlijk!!

Op 9 september komt Apple meer dan waarschijnlijk met de iPhone6 naar de markt. Veel liefhebbers van Apple producten zullen hun oude smart phone omruilen naar de nieuwe iPhone6. Ze vergeten dan wel eens dat ze eigenlijk GOUD weggooien, letterlijk dan. Uit een onderzoek blijkt dat de Amerikanen ieder jaar voor $ 60 miljoen aan GOUD en zilver weggooien in smart phones.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de GOUD bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in GOUD moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDprijs zelfs 80 %.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$