Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 2611 tot 2615
Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Interview Maarten Verheyen: “Dit verhaal loopt slecht af”

‘De crisis van 2008 is niet opgelost, het is alleen maar erger geworden. Hoe dit verhaal ook afloopt, het zal in elk geval slecht zijn voor de beurs. Daarom koop ik GOUD en mijd ik aandelen.’ Aan het woord: Maarten Verheyen, gezien zijn duizenden volgelingen een heuse Vlaamse beursgoeroe.

Maarten Verheyen is een fenomeen in beleggend Vlaanderen. De 37-jarige Limburger ontvangt op zijn website www.beurs.com 15.000 bezoekers per dag, hij stuurt zijn nieuwsbrief naar 60.000 belangstellenden, zijn beleggingsmagazines Smart Capital en Macro Trends hebben samen meer dan 3.000 abonnees, zijn bedrijf TradersOnly is een van de meest dynamische beursmakelaars van Nederland… En toch doet de naam Verheyen bij weinigen een belletje rinkelen. De man is namelijk extreem mediaschuw, zijn naam verschijnt haast nooit in de pers. Straffer nog: dit is zijn allereerste interview.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Let op de GOUDmijnaandelen

Maar 1 sector zit nog altijd in het verdomhoekje en dat is die van de GOUDmijnen. Twijfel er niet langer aan: de comeback van de GOUDmijnen staat in de sterren geschreven. De nacht is namelijk altijd het donkerst vlak voor de zonsopgang. En wanneer niemand nog een stuiver geeft voor het lot van de GOUDmijnen is het tijdstip van de comeback aangebroken.

Momenteel ontbreekt nog een katalysator die de koersen van de GOUDmijnaandelen in beweging kan brengen, maar zodra die gevonden is kan het allemaal erg snel gaan. Hou die GOUDmijnen maar goed in de gaten.

Bron:
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Nieuwe cryptocurrency gedekt door GOUD

De Amerikaanse GOUDverkoper Anthem Vault heeft naar eigen zeggen de eerste digitale munt gelanceerd die gedekt wordt door fysiek GOUD, zo meldt Reuters. Met deze door GOUD gedekte eenheid wil het bedrijf het gebruik van het gele metaal als geldeenheid bevorderen. Het bedrijf uit Las Vegas lanceert 10 miljoen ‘INNCoins’ die gedekt worden door 100 gram GOUD. Naar verwachting zijn alle 10 miljoen geldeenheden tegen juli 2015 in circulatie.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 16 juli 2014

GOUDimport India stijgt 65%

GOUDimport India is in de maand juni sterk toegenomen. India is het tweede land, na China, qua GOUDconsumptie. De import van GOUD in juni van dit jaar steeg 65%, in vergelijking met een jaar eerder, nadat de centrale bank meer banken en handelaren toeliet om edelmetaal in het buitenland te kopen. Het handelstekort liep op naar $11,8 miljard, het hoogste punt in 11 maanden. Afgelopen week maakte India bekend dat de importheffing op GOUD gelijk bleef op 10% terwijl de markt juist rekende op een verlaging van de importheffing op GOUD ( lees het artikel hier).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 juli 2014

Manipulatie van de markten voor edele metalen voorbij?

In hoeverre worden we op de markten voor edele metalen belogen, bedrogen en bestolen? De vraag stellen is makkelijk maar het antwoord geven een stuk moeilijker. Het staat vast dat de markten voor GOUD, zilver, etc. ‘gerigd’ worden. Iets of iemand heeft er baat bij dat er kunstmatige koersen op het bord verschijnen.

Op de GOUDmarkt wordt nog steeds een onderzoek uitgevoerd naar wie zich aan het beïnvloeden van de prijs heeft gewaagd. Deutsche Bank heeft al aangekondigd zijn zetel op de London Bullion Market te zullen verkopen, deze bank zal dus niet meer deelnemen aan de dagelijkse fixing van de GOUDprijs.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$