Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2621 tot 2625
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 augustus 2014

GOUDprijs kan alleen maar stijgen wanneer dit gebeurt

In een interview met Birch Gold Group sprak de uitgever en CEO van Forbes Inc over de regelrechte ramp die Bernanke heeft aangericht. Maar uiteindelijk wordt ook Janet Yellen niet gespaard. Die moet volgens Forbes terug naar school om daar de grondbeginselen van de economie te leren.

Maar de schade valt inmiddels niet meer te herstellen. De Fed heeft de positie van de dollar ondermijnd en die dollar zal alleszins op langere termijn door de knieën moeten gaan. En op dat moment zal het uur van het GOUD slaan. Als de dollar plooit, zal de GOUDprijs door het plafond vliegen.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: maandag 25 augustus 2014

GOUD weer onderuit

Ondanks alle geopolitieke spanningen rond IS in het Midden Oosten en de Oekrane ging GOUD de afgelopen week stevig onderuit. Er werd zoals vaker door de speculanten meer geluisterd naar Yellen. De economische data voorspelden beter dan verwachte uitkomsten. Hierdoor leek een renteverhoging minder ver weg dan aanvankelijk aangenomen werd. Een hogere rente in de V.S. zal een sterkere dollar betekenen. Immers het zou dan aantrekkelijker worden deze munt in bezit te hebben. De euro zakte hierdoor richting 1,32 komend van 1,37. Wat meestal ook gepaard gaat met een daling van de GOUDprijs in dollars.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 25 augustus 2014

De enige oplossing: een nieuwe GOUDstandaard

De huidige waarde van de wereldmunten is eigenlijk alleen nog maar gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat het land dat de munt uitgeeft geloofwaardig is en niet bankroet zal gaan. We spreken in dat verband van fiat currencies. Nu is vertrouwen een gegeven dat erg moeilijk te hanteren valt.

Niet voor niets zegt het spreekwoord dat vertrouwen te paard vertrekt en te voet terugkeert. Wanneer het vertrouwen in iets kwijt is zal dat vertrouwen niet snel weer terugkeren. Wie heeft er bijvoorbeeld nog vertrouwen in Argentinië, een land dat al 3 keer bankroet is gegaan? Waarvan 2 keer in het afgelopen decennium. Investeerders zullen een dergelijk land liever links laten liggen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 25 augustus 2014

Is palladium beter dan GOUD ?

Palladium bereikte recent het hoogste niveau in 13 jaar. De prijs van dit edelmetaal steeg al 20 % dit jaar tot $ 900. Problemen met het aanbod, voornamelijk door de stakingen in Zuid-Afrika en de sancties tegen Rusland, hebben de markt voor palladium ernstig verstoord.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zondag 24 augustus 2014

Voormalige mafia baas: ‘ Koop fysiek GOUD

Michael Franzese, een voormalige maffiabaas uit New York zei tegen de economische nieuwszender CNBC vorige week het volgende, “De aandelenmarkt is momenteel een zeepbel die gaat barsten op een bepaald punt en wanneer dit plaatsvindt, maak dan je borst maar nat“.

Bankiers zijn niet te vertrouwen Een andere reden om niet meer in aandelen te zitten is volgens hem de corrupte bankiers. Franzese: “Ik heb een heleboel dingen gedaan met mensen die werken op Wall Street en heel veel jongens zijn echt niet te vertrouwen. Ik hou niet er niet van als andere mensen niet goed zorgen voor mijn geld.”.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$