Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8027 artikelen gevonden. Artikel 2626 tot 2630
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 10 juli 2014

India handhaaft importheffing GOUD

India verraste vandaag de GOUDmarkt door de importheffing op GOUD te handhaven, zo meldt Reuters op haar website. De importheffing op GOUD blijft staan op 10%. India is na China de grootste GOUDconsument van de wereld en importeerde in 2013 ongeveer 1000 ton GOUD. De GOUDfuture in India sprong 2% omhoog op nieuws. De markt rekende juist op een reductie van de importheffing. De grootste GOUDhandelaar in India gaf gisteren aan te verwachten dat de minister van financiƫn waarschijnlijk de importheffing zou verlagen naar 6%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 juli 2014

Kan inflatie de GOUDprijs in beweging brengen?

Traditioneel wordt de GOUDprijs altijd gekoppeld aan geografische onrust en aan inflatie. Die geografische onrust slaagt er voorlopig niet in om de GOUDprijs in beweging te brengen. De vraag die op ieders lippen ligt is dan ook de volgende: zal de inflatie er wel in slagen om het GOUD weer richting de kaap van 2,000 dollar te duwen?

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: donderdag 10 juli 2014

De GOUDprijs consolideert

Met de geopolitieke spanningen alom aanwezig weet de GOUDprijs zich gesteund. De prijs heeft stand kunnen houden boven $ 1300 per ounce. Dit terwijl er toch positieve economische data uit de VS bekend gemaakt werden deze week. De aandelenmarkten in de VS bereikten recordhoogten en meestal gaat dit gepaard met een sterke daling van de GOUDprijs.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

GOUD heeft nog ruimte tot $ 1.450 tegen het einde van het jaar

Lear Capital CEO Scott Carter heeft een tegendraadse mening als het aankomt op de Amerikaanse economie. Hij kijkt naar de cijfers onder de motorkap en ziet een economie die veel minder sterk is dan de cijfers op het eerste zicht laten uitschijnen. Dit zal de winstcijfers van de bedrijven aantasten waardoor aandelen het veel minder goed gaan doen. Dit speelt in het voordeel van de GOUDprijs en hij ziet dan ook een GOUDprijs van $ 1.450 tegen het einde van het jaar.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

De hyperinflatie van papierGOUD

Net zoals in 1971 de koppeling tussen GOUD en de dollar verbroken werd, zo zal ook de band tussen GOUDcontracten en fysiek GOUD op een dag verbreken. De prijs van GOUDcontracten is gebaseerd op de belofte dat er altijd fysiek GOUD uitgeleverd kan worden, maar die belofte kan nooit waargemaakt worden. Lees de analyse op Marketupdate.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$