Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 2626 tot 2630
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 19 augustus 2014

Is de seculaire stierenmarkt in GOUD voorbij ?

Om te weten of de seculaire stierenmarkt voor GOUD voorbij is, moeten we eerst even uitleggen wat een seculaire marktbeweging is. Een seculaire trend is een lange termijn trend die 10 tot 20 jaar kan duren. In een seculaire stierenmarkt stijgen de prijzen op lange termijn, in een seculaire berenmarkt dalen de prijzen op lange termijn. Binnen een seculaire trend kunnen cyclische trends voorkomen waarin de prijzen op korte of middellange termijn tegen de seculaire trend in bewegen. Niets gaat in een rechte lijn op de financiële markten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 19 augustus 2014

Zijn de goede tijden voor de GOUDprijs aangebroken?

De afgelopen maanden bewoog de GOUDprijs voornamelijk zijwaarts. Op de grafiek is het technisch beeld echter wel verbeterd door deze zijwaartse beweging. We hebben dit jaar namelijk de trend van het afgelopen jaar geen vervolg kunnen geven. En zoals iedereen waarschijnlijk wel weet moest de GOUDprijs het afgelopen jaar veel waarde inleveren.

Toch zijn de stijgingskansen op dit moment ook niet zo groot, als we ons tenminste op de grafiek richten. Belangrijke weerstanden zijn nog steeds intact en daardoor moeten we nog steeds rekening houden met een zijwaartse trend. Echter, wij zijn een grafiek tegengekomen die het tegendeel bewijst. We zouden juist de komende tijd rekening moeten houden met een flinke stijging.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 19 augustus 2014

George Soros verdubbelt positie GOUD

Het hedgefonds van George Soros, Soros Fund Management LLC, heeft zijn GOUDpositie bijna zien verdubbelen. De GOUDprijs noteert rond de $1300, een belangrijke psychologische grens voor beleggers. Ook de zilverprijs zwerft net onder de $20 per troy ounce. Ondanks dat de GOUDprijs de afgelopen weken een aantal keer onder de $1300 is gezakt blijken beleggers hun GOUDposities te hebben uitgebreid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 augustus 2014

Weet de CIA wat er met het GOUD aan de hand is?

Investeerders in GOUD hebben dit jaar tot dus ver nog niet aan de feestdis gezeten. De GOUDprijs heeft enkele keren geprobeerd om uit de startblokken te komen maar het bleek telkens om een valse start te gaan. Iets of iemand houdt de GOUDprijs tegen, om welke reden dan ook. Maar recent werd een suggestie gedaan die tot nadenken stemt.

Weet de CIA meer over wat er met het GOUD aan de hand is? Er zou op de GOUDmarkt dan iets spelen wat van groot politiek belang is. Mogelijk heeft het te maken met China, mogelijk ook niet. De suggesties over de CIA werden tot dus ver door niets of niemand bevestigd. Vast staat alleen dat er een mysterieuze speler op de markt actief is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 augustus 2014

De aanval op GOUD en zilver afgelopen vrijdag is mislukt

Afgelopen vrijdag was er weer een psychologische aanval op beleggers in GOUD en zilver. Op korte tijd daalde de GOUDprijs bijna $ 20 om door de psychologische belangrijke grens van $ 1.300 te dalen waarna de GOUDprijs de helft van het verlies weer goed kon maken door te herstellen tot boven $ 1.300. Hierdoor sloot de GOUDprijs de week alsnog boven het 50-daags gemiddelde, maar het was de timing die weer opvallend was.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$