EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
67
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2641 tot 2645
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Jeffrey Gundlach: GOUDprijs kan snel naar 1,500 dollar

We zouden de waarnemers die recent hun mening over het GOUD te kennen gegeven hebben niet graag te eten hebben gegeven. We worden bedolven onder een stroom van adviezen die elkaar soms op de meest onwaarschijnlijke manieren tegenspreken.

We zouden de waarnemers die recent hun mening over het GOUD te kennen gegeven hebben niet graag te eten hebben gegeven. We worden bedolven onder een stroom van adviezen die elkaar soms op de meest onwaarschijnlijke manieren tegenspreken.

Jeffrey Gundlach, manager van hedge fund DoubleLine, is de volgende die zich in het debat heeft gemengd. Tegenwoordig moet men al een straffe uitspraak durven te doen over het GOUD om nog de aandacht op zich te vestigen, maar daar is Gundlach toch maar weer eens fijntjes in geslaagd. Hij durft inderdaad het achterste van zijn tong te laten zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 1 september 2014

Palladium wordt steeds duurder, waar ligt het plafond?

Op de markten voor edele metalen lopen de zaken in geval van GOUD en zilver maar met horten en stoten. De GOUDprijs blijft hangen onder het niveau van 1,300 dollar voor een troy ons, de zilverprijs moet nog altijd bewijzen te kunnen standhouden boven het niveau van 20 dollar voor een troy ons. Maar er is ook beter nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 31 augustus 2014

Komt er een terugkeer naar de GOUDstandaard?

We hoorden de afgelopen weken regelmatig praten over de tijd van de GOUDstandaard. De koers van de dollar was toen gelinkt aan de GOUDprijs en dat had tot gevolg dat het in omloop zijnde geld gedekt was door iets solide. Momenteel leven we echter in een totaal andere situatie en dat is nog altijd het gevolg van een beslissing genomen door Richard Nixon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDprijs door het dak jagen

De GOUDprijs heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het GOUD ditmaal niet anders. Per saldo heeft het GOUD dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Wist jij dat je iedere dag GOUD in handen hebt? Letterlijk!!

Op 9 september komt Apple meer dan waarschijnlijk met de iPhone6 naar de markt. Veel liefhebbers van Apple producten zullen hun oude smart phone omruilen naar de nieuwe iPhone6. Ze vergeten dan wel eens dat ze eigenlijk GOUD weggooien, letterlijk dan. Uit een onderzoek blijkt dat de Amerikanen ieder jaar voor $ 60 miljoen aan GOUD en zilver weggooien in smart phones.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs