Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2646 tot 2650
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 18 augustus 2014

Weet de CIA wat er met het GOUD aan de hand is?

Investeerders in GOUD hebben dit jaar tot dus ver nog niet aan de feestdis gezeten. De GOUDprijs heeft enkele keren geprobeerd om uit de startblokken te komen maar het bleek telkens om een valse start te gaan. Iets of iemand houdt de GOUDprijs tegen, om welke reden dan ook. Maar recent werd een suggestie gedaan die tot nadenken stemt.

Weet de CIA meer over wat er met het GOUD aan de hand is? Er zou op de GOUDmarkt dan iets spelen wat van groot politiek belang is. Mogelijk heeft het te maken met China, mogelijk ook niet. De suggesties over de CIA werden tot dus ver door niets of niemand bevestigd. Vast staat alleen dat er een mysterieuze speler op de markt actief is.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 18 augustus 2014

De aanval op GOUD en zilver afgelopen vrijdag is mislukt

Afgelopen vrijdag was er weer een psychologische aanval op beleggers in GOUD en zilver. Op korte tijd daalde de GOUDprijs bijna $ 20 om door de psychologische belangrijke grens van $ 1.300 te dalen waarna de GOUDprijs de helft van het verlies weer goed kon maken door te herstellen tot boven $ 1.300. Hierdoor sloot de GOUDprijs de week alsnog boven het 50-daags gemiddelde, maar het was de timing die weer opvallend was.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 17 augustus 2014

GOUD en zilver report (Week 33)

De GOUDprijs bleef de afgelopen week netto vrijwel onveranderd. Afgezien van een plotselinge koersdaling op vrijdag sloot de markt op koers van €973,82 per troy ounce, een daling van 0,28% ten opzichte van de slotkoers van €976,54 een week eerder.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: zondag 17 augustus 2014

Wat zijn de voordelen van een GOUDstandaard?

Oorlogen worden meestal gefinancierd met fiat geld en daarom zet dit het financiële systeem onder druk. In elk geval was dit het geval tijdens de Eerste Wereldoorlog, de Vietnamoorlog en de oorlogen in Irak en Afghanistan.

Bron: Goldrepublic.nl
Geplaatst: zondag 17 augustus 2014

Hoe staat het met GOUD als "safe haven"?

Afgelopen week werd het vergrootglas weer eens over Europa gelegd. Want het geloof in betere tijden lijkt steeds verder weg te drijven nu bekend is geworden dat de economie in het tweede kwartaal niet noemenswaardig is gestegen. Sterker nog, het was met name de  onverwachte krimp van de Duitse economie die pijn deed. Niet voor niets roepen steeds meer mensen Draghi op om eindelijk in actie te komen. Obligaties opkopen van de betreffende landen (lees: banken) om de getroffen economieën te stimuleren en deflatie af te remmen staat daarbij met stip op nummer één.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$