Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7987 artikelen gevonden. Artikel 266 tot 270
Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDprijs onder druk door sterke dollar

De GOUDprijs staat de laatste maanden onder druk. GOUD steeg 28% en leverde hierna een deel van de winst in. De GOUDprijs staat nog steeds......

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Slotfase X

Na de verkiezingsuitslag in de V.S. zijn de financiële markten vrijwel direct in beweging gekomen m.u.v. de edelmetaalmarkt die “uiteraard” tegen de verwachting van de goeroes in in toom gehouden diende te worden. Zou de GOUDprijs omhoog zijn geschoten dan zou er te veel spanning op de futures beurs COMEX zijn ontstaan die al uiterst marginaal “in leven” wordt gehouden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

GOUDprijs zakt door $1.200

De GOUDprijs zakte woensdagmiddag met ongeveer één procent naar $1.200 per troy ounce, het laagste niveau sinds februari dit jaar. De zilverprijs in dollars ging met 2,3% onderuit en noteert op het moment van schrijven $16,26 per troy ounce. De prijzen van beide edelmetalen gingen vlak na de Amerikaanse verkiezingen ook al onderuit, omdat beleggers vluchten richting de Amerikaanse dollar.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 23 november 2016

Fransman vindt 100 kilo GOUD in geerfd huis

Een Fransman heeft 100 kilo GOUD gevonden in het huis dat hij erfde in het Franse stadje Évreux, wat bij de huidige GOUDprijs goed is voor een waarde van ongeveer €3,5 miljoen. De verzameling, bestaande uit 5.000 GOUDen munten, 37 GOUDbaren van 1 kilogram en twee GOUDbaren van ruim 12 kilo, was verstopt op verschillende plekken in het huis.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 22 november 2016

Is dit het einde van de GOUDrally?

De correctie na de verkiezing van Donald Trump heeft menig belegger in edelmetalen en GOUDmijnaandelen op het verkeerde been gezet. Er is veel schade aangericht aan de sterke rally van de eerste jaarhelft. Is dit het definitieve einde of een stevige tussentijdse correctie?

De financiële markt reageerde verbaasd: aandelen gingen hoger, rentevoeten schoten de lucht in en edelmetalen werden afgestraft. De technische schade aan de GOUD- en zilverprijs alsook de GOUDmijnaandelen is groot, mogelijk groot genoeg om de jonge stierenmarkt dood te knijpen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$