Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8026 artikelen gevonden. Artikel 266 tot 270
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 13 december 2016

GOUD naar $500”

We worden de jongste dagen weer overladen met déjà-vu gevoelens.

De reden hiervoor is simpel en kort uit te leggen. Leest u de volgende headline eens:

The Case For $500 Gold. Vrij vertaald: een betoog waarom de GOUDprijs naar $500/ounce kan. 

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 december 2016

Waardetransport met 70 kilo GOUD overvallen

In Frankrijk is een waardetransport met 70 kilo GOUD overvallen. Op de snelweg in de buurt van Lyon werd een transportwagen met een lading van 70 kilo GOUD door twee auto’s klemgereden en richting een wegversperring met twee andere auto’s gestuurd. De chauffeur en de bijrijder van de transportwagen werden vastgezet, waarna de criminelen er met de buit vandoor gingen. Voordat ze het plaats delict verlieten staken ze één van de auto’s in brand om zoveel mogelijk sporen uit te wissen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 december 2016

Contrair beleggen is op dit moment vooral GOUD kopen

Je moet kopen wanneer anderen naar de uitgang lopen, zegt miljardair Warren Buffett. En die uitgang heeft momenteel een bordje ‘GOUD’ op de deur. Beleggers vluchten uit GOUD alsof het de pest is. Een contraire belegger kan daarom nu vooral zijn slag slaan bij het gele edelmetaal.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 12 december 2016

GOUDimporteur India blokkeert rekeningen van GOUDhandelaren

De grootste importeur van GOUD in India, de Axis Bank, heeft de levering van GOUD aan een aantal van haar klanten gestaakt. De bank neemt deze maatregel nadat twee medewerkers gearresteerd werden op verdenking van witwassen. De bank zou GOUD geleverd hebben aan handelaren en juweliers, die op hun beurt zwart geld accepteerden in ruil voor het edelmetaal. Daarbij werden premies tot 50% boven de GOUDprijs betaald om de ‘besmette’ bankbiljetten om te wisselen voor GOUD.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: zaterdag 10 december 2016

Sharia-compliant GOUD transacties goed voor GOUD?

Financiële experts op het gebied van de islamitische wetgeving (sharia) hebben eindelijk regels voor GOUDtransacties ontwikkeld. Dit opent de weg naar veel actievere GOUD- en zilverhandel door islamitische instellingen, en kan op de lange termijn van aanzienlijke invloed zijn op de fysieke vraag naar de metalen.

Hoewel GOUD in de islamitische wereld zeer in trek is in de vorm van sieraden, heeft het een verwaarloosbare rol in de financiële sector als gevolg van onzekerheid over wat religieus toelaatbaar is. De nieuwe normen, die ook van toepassing zijn op zilver, helpen om dit te veranderen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$