EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2671 tot 2675 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 15 september 2014

GOUDprijs zal snel terug gaan stijgen

De sterke dollar zorgde er onder andere voor dat de GOUDprijs vorige week meer dan $ 30 per ounce moest inleveren. Maar de sterke dollar komt voornamelijk uit de zwakte van de Yen en de Euro. Indien dit de voorbode is van een onstabiele valutamarkt, is dit positief voor de GOUDprijs op langere termijn. Maar er zijn nog signalen die aantonen dat er een nieuwe stijging van de GOUDprijs zit aan te komen.

Het aantal contracten op de future markt voor GOUD steeg sterk de laatste 2 weken, dit is de periode waarin de GOUDprijs begon te dalen van $ 1.290. Dit betekent dat er voornamelijk short posities op de markt werden gedumpt (dit is GOUD nieuws, short posities moeten ooit terug omgedraaid worden door GOUD te kopen – een toename van het aantal short posities is dus veel positiever dan een afname van het aantal long posities).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 september 2014

Jim Sinclair’s 16 redenen waarom de GOUDmarkt nu zijn bodem zal vinden

Jim Sinclair is de man die de huidige seculaire stierenmarkt in GOUD op de bodem voorspelde en het is de man die de vorige seculaire stierenmarkt in GOUD een dag voor het einde ervan voorspelde. Deze Jim Sinclair kent de GOUDmarkt van binnen en van buiten en hij ziet 16 redenen om aan te nemen dat de huidige cyclische berenmarkt binnen de seculaire stierenmarkt bijna ten einde is aldus Silver Doctors.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Nieuwe regering kan Indische GOUDverkopen stimuleren

India heeft al een tijdje een nieuwe regering en dat zullen we geweten hebben. De regering van de nieuwe premier van Narendra Modi koestert grote plannen. Modi heeft de verkiezingen gewonnen met de belofte dat hij de economie een extra duwtje in de rug zou geven en lijkt nu van plan om woord te houden.

De regering plant de bouw van 100 nieuwe steden, wil hoge snelheid treinen laten rijden, overweegt maatregelen om de inflatie te doen afkoelen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan een programma ter hervorming van de belastingen en zullen maatregelen getroffen worden om de investeringen te stimuleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

ZILVER - Dit is een van de meest angstaanjagende grafieken van het moment

Een van de meest angstaanjagende grafieken van dit moment is die van zilver. Zoals gisteren aangegeven ziet de grafiek van GOUD er niet goed uit, maar die van zilver is nog erger. Zilver bevindt zich nu op een cruciaal niveau. Sinds de daling van de piek rond $ 50 bijna 3 jaar geleden, testte de zilverprijs meermaals het huidige steunniveau. Als dit steunniveau niet stand kan houden, kan de zilverprijs nog verder dalen naar $ 15.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

CME lanceert eind dit jaar GOUDfutures in Hong Kong

De CME Group lanceert later dit jaar in Hong Kong een aantal nieuwe GOUDfutures met de mogelijkheid tot fysieke uitlevering. Met deze nieuwe contracten speelt de CME in op de groeiende Aziatische vraag naar instrumenten op de GOUDprijs in te spelen.

Lees verder op HollandGold.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs