Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 2691 tot 2695
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

GOUDprijs goedkoopst ten opzichte van aandelen sinds 2008

De GOUDprijs heeft het niet onder de markt in het tweede kwartaal van 2014. Vorige week moest de GOUDprijs al 3 % prijs geven en in het begin van de week werd deze trend verder gezet. De GOUDprijs boekte 7 verlieslatende handelssessies op rij. Dankzij het sterke eerste kwartaal blijft de GOUDprijs nog wel op positief terrein.

Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

GOUDsmokkel India loopt uit de hand

Sinds de importheffingen op GOUD in India vorig jaar meerdere malen zijn verhoogd neemt de smokkel van GOUD sterk toe. De Indiase regering stelde de importheffing in op het tekort op de lopende rekening terug te brengen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie van de GOUDprijs is doodnormaal

Wie zonder problemen geld kan toveren uit het niets, kan ook zonder problemen posities innemen op de markten. De GOUDprijs is een barometer voor de gezondheid van het financiële systeem. Als het systeem ziek is, prefereert men GOUD omdat GOUD altijd op een of andere manier terugkeert naar het monetaire systeem. Maar in de wereld van fiat geld, is het gemakkelijk om de symptomen van een ziek systeem te maskeren. Manipulatie van de GOUDprijs is dan ook dood normaal, aldus MarketUpdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Trek niet te snel conclusies: GOUD is een safe haven

Vorig jaar was het niets dan kommer en kwel op de GOUDmarkt. De GOUDprijs ging zwaar onderuit, op jaarbasis werd een troy ounce GOUD ruim een kwart goedkoper. GOUD was uiteraard geen alleenstaand geval, ook andere edele metalen als zilver, platina, palladium, etc. gingen zwaar onderuit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Kostprijs winning GOUD bedraagt 1,000 tot 1,200 dollar

Door de eerste maanden van dit jaar is de situatie op de GOUDmarkt grondig gewijzigd. Die wijziging ging niet toevallig gepaard met de terugkeer van de Exchange Traded Fund (ETF) investeerders op de markt. Het waren namelijk zij en niemand anders die vorig jaar aan de basis van de ongeziene uitverkoop bij het GOUD lagen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$