Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8025 artikelen gevonden. Artikel 2711 tot 2715
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

China blijft massaal GOUD kopen

China is momenteel de grootste consument van GOUD in de wereld en de GOUDhonger van de Chinezen lijkt maar niet te stoppen. China blijft in bulk GOUD kopen en verkoopt tevens Amerikaanse staatsobligaties. Voor sommige waarnemers is dit een teken aan de wand, Beijing zou geen vertrouwen meer in de dollar hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Grondstof met laag risico en hoog potentieel

Een opportuniteit als de deze kom je niet vaak tegen in je leven. Achteraf zullen vele beleggers zich weer voor de kop slaan dat ze niet vanaf het begin de trend hebben gevolgd, ook al wisten ze dat een ommekeer er zat aan te komen. Er is nu eenmaal nog een verschil tussen een trend zien en er in geloven en er naar handelen. De meeste beleggers wachten dan ook op beterschap alvorens de beslissende stap te nemen, maar dan ligt een groot deel van de winst al achter hen. Zo zal het deze keer ook gaan met de uraniumsector.

Rick Rule is een van die mensen die ontzettend rijk werd door grondstofaandelen op te pikken voor een prikje, zowel in GOUD, zilver, olie en koper. De man heeft dus een neus voor grondstoffen. Vandaag is Rick Rule vooral gefocust op de uraniumsector. Rick Rule garandeert met bijna 100% zekerheid dat wie vandaag investeert in de uraniumsector op een termijn van 5 jaar mooie winsten zal maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

De overgang naar een nieuw monetair systeem zal zeer chaotisch verlopen

Met GOUD en zilver al bijna 3 jaar in dalende lijn en de Amerikaanse aandelen in stijgende lijn lijkt het wel alsof alles terug in orde is. Maar met QE 3 manipuleert de Federal Reserve de markten als nooit tevoren en er is altijd een prijs te betalen voor manipulatie. De wereld druipt in schulden waarbij schulden sneller stijgen dan het bbp. Mensen verwarren geld ook al snel met schulden. Het grote probleem is dan ook dat we deze schulden consumeren en niet investeren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Waar moet je op letten om te zien of de GOUDprijs gaat stijgen of dalen ?

De GOUDprijs staat momenteel zo’n 4 % hoger dan in het begin van het jaar, de zilverprijs staat een kleine 2 % lager. Zilver doet het dus 6 % slechter dan GOUD in 2014. Beide edelmetalen consolideerden enkele maanden om daarna op een week tijd fors lager te gaan en daarmee de meeste winst van de eerste 2 maanden op te geven. Momenteel consolideren beide opnieuw. Zolang zilver achter blijft op GOUD, zal een stevige rally er niet inzitten volgens Seeking Alpha.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 11 juni 2014

Er zijn wel degelijke goede redenen om GOUD te kopen

Al bijna 3 jaar zit de GOUDprijs in de hoek waar de klappen vallen. Na een piek van $ 1.900 in 2011 daalde de GOUDprijs al 35 %. Maar we ‘vieren’ bijna de eerste verjaardag van de bodem van de GOUDprijs eind juni 2013 en de GOUDprijs staat dit jaar nog steeds op winst. Ondanks deze en andere signalen blijft het sentiment extreem negatief.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$