Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2716 tot 2720
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

Als appetijt voor GOUD zo laag is, waarom daalt de GOUDprijs dan niet meer ?

De daling van 30 % in 2013 heeft diepe wonde geslagen bij de beleggers in GOUD. De vraag naar fysiek GOUD daalt, maar blijft robuust – het sentiment staat op een dieptepunt, maar de GOUDprijs daalt niet meer. Waarom blijven de meeste analisten dan een daling van de GOUDprijs voorspellen?

De GOUDprijs daalt traditioneel bij een sterkere Amerikaanse economie, bij een strakker monetair beleid, bij recordkoersen op de aandelenmarkt. Maar deze keer niet, hoewel men steeds meer begint te beseffen dat de Amerikaanse economie niet zo sterk is als men eerst dacht. De hoop op een heropleving van de economie in het tweede kwartaal, tapering en indexen op nieuwe records verklaart alvast waarom het sentiment voor GOUD op het laagste niveau staat van de laatste 4,5 jaar, maar het verklaart niet waarom de GOUDprijs stand blijft houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 juli 2014

De investeerder moet het GOUD niet loslaten

GOUD is een onderwerp dat in kringen van investeerders een beetje moeilijk begint te worden. Want elke poging tot opleving in de GOUDprijs wordt bruusk een halt toegeroepen. Dat was nog maar eens het geval op het einde van Q2 toen de GOUDprijs zonder zichtbare reden opeens terugviel onder het niveau van 1300 dollar per troy ons.

Voor Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing op MarketWatch, voldoende aanleiding om opnieuw in de pen te kruipen om zijn mening over het GOUD neer te schrijven. Willard heeft recht van spreken want hij is auteur van het druk gelezen boek Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

James Turk ziet GOUD op $ 12.000 als de bubbel barst

De huidige bubbel waar we momenteel in leven zal net als alle andere bubbels in het verleden bezwijken onder zijn eigen gewicht. Je ziet nu al dat de rijken der aarde hun geld zo veel mogelijk uit het systeem proberen te halen: ze kopen vastgoed in Londen en Singapore, ze kopen kunst, verzamelobjecten, oude auto’s … alles wat maar tastbaar is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Waardevoller dan GOUD en onmisbaar voor de mens

De wereld raakt in snel tempo uitgeput van zijn belangrijkste grondstof. We hebben het niet over olie, GOUD of zilver maar over water. Water is onmisbaar voor de mens maar wordt in snel tempo schaars. Meer dan 1 miljard mensen ter wereld hebben geen toegang tot drinkbaar water en het probleem wordt met de dag erger. Uiteraard zouden we de mens niet zijn als we ook hier profijt uit kunnen halen als belegger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Deze technologie is dé stierenmarkt van dit decennium

Ieder decennium heeft zo zijn eigen uitzonderlijke stierenmarkt, in de jaren ’70 was dit GOUD – in de jaren ’80 Japan – in de jaren ’90 technologie en in de jaren 2000 grondstoffen. Welke stierenmarkt steekt er dit decennium boven al de rest uit?  Amerikaanse aandelen? Biotech? Vastgoed in Londen? Nee … tot nu toe was dat Bitcoin.

De technologie van Bitcoin is zo vernieuwen dat het alles gaat veranderen: de manier waarop we bankieren, wetten, boekhouden, sociale media, email, het internet en zelfs de overheden, dat zegt Financial Sense.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$