EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2716 tot 2720 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

Nieuwe regering kan Indische GOUDverkopen stimuleren

India heeft al een tijdje een nieuwe regering en dat zullen we geweten hebben. De regering van de nieuwe premier van Narendra Modi koestert grote plannen. Modi heeft de verkiezingen gewonnen met de belofte dat hij de economie een extra duwtje in de rug zou geven en lijkt nu van plan om woord te houden.

De regering plant de bouw van 100 nieuwe steden, wil hoge snelheid treinen laten rijden, overweegt maatregelen om de inflatie te doen afkoelen. Daarnaast wordt ook gewerkt aan een programma ter hervorming van de belastingen en zullen maatregelen getroffen worden om de investeringen te stimuleren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 september 2014

ZILVER - Dit is een van de meest angstaanjagende grafieken van het moment

Een van de meest angstaanjagende grafieken van dit moment is die van zilver. Zoals gisteren aangegeven ziet de grafiek van GOUD er niet goed uit, maar die van zilver is nog erger. Zilver bevindt zich nu op een cruciaal niveau. Sinds de daling van de piek rond $ 50 bijna 3 jaar geleden, testte de zilverprijs meermaals het huidige steunniveau. Als dit steunniveau niet stand kan houden, kan de zilverprijs nog verder dalen naar $ 15.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

CME lanceert eind dit jaar GOUDfutures in Hong Kong

De CME Group lanceert later dit jaar in Hong Kong een aantal nieuwe GOUDfutures met de mogelijkheid tot fysieke uitlevering. Met deze nieuwe contracten speelt de CME in op de groeiende Aziatische vraag naar instrumenten op de GOUDprijs in te spelen.

Lees verder op HollandGold.nl
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

GOUDprijs nu op weg naar $ 1.180 – daarna mogelijk $ 1.000

De symmetrische driehoek die de GOUDprijs vormt het afgelopen jaar heeft de onderkant doorbroken. Heel dikwijls zien we dergelijk patroon als consolidatie en herneemt de prijs de voorgaande trend, in het geval van GOUD: neerwaarts. Dat is de conclusie van technisch analist specialist All Star Charts.

Met momentum zeer negatief is de kans groot dat de GOUDprijs de bodem van juni en december 2013 opnieuw zal opzoeken, dit is $ 1.180. Als deze bodem niet stand kan houden, zal de GOUDprijs meer dan waarschijnlijk terug steun zoeken op het uitbraakniveau van 2009 op $ 1.000. Het sentiment vandaag is echter nog lang niet zo negatief als in juni en december 2013 waardoor de kans groot is dat de GOUDprijs vanaf dit niveau nog wat verder kan dalen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 11 september 2014

Na de winter komt de lente … ook voor GOUD

Net zoals het weer, gaat alles op de beurs ook in cyclussen. Na de winter krijgen we de lente en de zomer. Maar van de seizoenen weten we (grotendeels) op voorhand wanneer ze gaan komen. Op de beurs volgt een stierenmarkt altijd op een berenmarkt, ook voor GOUD. Alleen kunnen we niet op voorhand weten wanneer het seizoen gaat veranderen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs