EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2721 tot 2725 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 7 september 2014

Waarom werd de GOUDstandaard afgeschaft?

Tijdens een GOUDstandaard hebben politici en bankiers weinig invloed op de economische activiteit aangezien ze niet in staat zijn de wisselkoersen te beïnvloeden. Het is ook niet mogelijk om de economie in een hogere versnelling te zetten door geld te drukken en de economie te voorzien van “makkelijk krediet”, zoals tegenwoordig gebruikelijk is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 6 september 2014

Minst risicovolle manier om te investeren in GOUD

We zullen u even een moeilijke vraag stellen: wat is de minst risicovolle manier om te investeren in de GOUDsector? Die sector mag heel breed genomen worden: fysiek GOUD in de vorm van munten en staven, GOUDmijnaandelen en GOUDfutures. Bij uitbreiding mag ook aan andere edele metalen als zilver, platina, palladium, etc. gedacht worden.

We zullen u even een moeilijke vraag stellen: wat is de minst risicovolle manier om te investeren in de GOUDsector? Die sector mag heel breed genomen worden: fysiek GOUD in de vorm van munten en staven, GOUDmijnaandelen en GOUDfutures. Bij uitbreiding mag ook aan andere edele metalen als zilver, platina, palladium, etc. gedacht worden.

Het GOUD heeft een paar moeilijke jaren achter de rug, laat daar geen misverstanden over bestaan. Naar de reden waarom hebben we nog steeds het gissen, ondanks het feit dat er regelmatig geruchten de ronde deden over manipulatie van de GOUDprijs. Definitieve bewijsvoering daaromtrent hebben we echter nog niet gekregen.

Is GOUD op de huidige prijsniveaus aantrekkelijk geprijsd? Het hangt er van af hoe iemand tegen de markt aankijkt. Wie verder durft te denken dan de neus lang is zal zeggen van wel. Ooit stopt de manipulatie van de GOUDprijs en dan ligt de weg naar omhoog wijd open. Of toch niet? Bij sommigen zijn de twijfels toegenomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

September is een goede maand om GOUD te kopen

We kennen allemaal het spreekwoord op de beurs dat ongeveer als volgt gaat: “go away in May, but remember to come back in September”. Dit mag dan misschien werken op de aandelenmarkt, maar bestaat er ook zoiets voor GOUD? We doken in de statistieken en maakten een overzicht van het maandelijkse rendement van zowel GOUD als de Amerikaanse S&P 500 beursindex.

Wat blijkt? September was van 1970 tot en met 2013 de beste maand om in GOUD te stappen. Over deze periode van meer dan dertig jaar steeg de GOUDkoers gedurende deze maand met gemiddeld ruim 2,5%! Dat is aanzienlijk beter dan in de rest van het jaar, waarin het maandrendement maar twee keer boven de 1,5% uitsteekt. Dat zijn de maanden januari en november.

Lees verder op Hollandgold.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Verkoop GOUD in India daalt 70%

De verkoop van GOUD in India is sterk gedaald in de periode van april tot en met augustus 2014. De verkoop van GOUDen munten en GOUDbaren is volgens de All India Gem and Jewellery Federation (GJF) met 70% gedaald. De importheffingen, die in 2013 een aantal keer werden verhoogd om het tekort op de lopende rekening te beperken, hebben duidelijk impact gehad op de verkoop van GOUD.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 5 september 2014

Moeilijk te geloven, maar er vloeide gisteren veel geld naar GOUDmijnen

De GOUDprijs blijft de zeer belangrijke weerstand van $ 1.260 testen. Er liggen veel kooporders rond dit niveau. Als de prijs alsnog hier door zakt, kan de GOUDprijs nog veel verder dalen. Dat was misschien de reden voor de ware sell-off van de GOUDmijnen gisteren, de angst voor een verdere daling van de GOUDprijs. Maar opmerkelijk genoeg stroomde er gisteren veel geld naar de GOUDmijnen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs