Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2721 tot 2725
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

California dreigt te verzuipen in de schulden

California dreigt te verzuipen in de schulden en dat zal in de toekomst voor levensgrote problemen zorgen. Volgens het Legislative Analyst’s Office bedraagt de totale schuldengraad van de ‘GOUDen staat’ 340 miljard dollar wat overeenstemt met meer dan 8,500 dollar voor elk van de 38 miljoen inwoners van de staat.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

"Binnen zes jaar bestaat de dollar niet meer in haar huidige vorm"

Volgens GOUDhandelaar Mike Maloney zal er binnen zes jaar een grote verschuiving plaatsvinden in het wereldwijde monetaire systeem. Daarmee is niet gezegd dat de dollar gaat verdwijnen, maar wel zal de munt sterk aan macht inboeten omdat steeds vaker andere valuta gebruikt worden voor internationale handel.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zondag 6 juli 2014

George Soros in GOUD- en Zilvermijnen

George Soros noemde GOUD in 2010 op het World Economic Forum de “ultieme asset bubble”. Hij verzuimde toen te meldden dat zijn hedgefonds de posities in GOUD net had verdubbeld. Recent blijkt George Soros weer ingezet te hebben op GOUD. Hij heeft posities opgebouwd in diverse GOUD- en zilvermijnen in plaatst van de onderliggende grondstof zelf. Vermoedelijk omdat de mijnbouwbedrijven nog meer zullen profiteren van de rally in de edelmetaalprijzen vanwege de leverage.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 6 juli 2014

GOUD en zilver report (Week 27)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week met 0,78% naar €971 per troy ounce. Bij gebrek aan richtinggevend nieuws doet ook de GOUDprijs weinig. Cijfers van verschillende munthuizen laten zien dat de vraag naar fysiek GOUD in de eerste helft van dit jaar kleiner was dan in dezelfde periode van vorig jaar. Beleggers kochten daarentegen wel bijna even veel zilver als in de eerste helft van recordjaar 2013.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

GOUDpremie in India is nog steeds hoog

Tot nader order is India de op 1 na grootste consument van GOUD. De nummer 1 plaats werd overgenomen door China nadat de Indische regering het nodig vond om de invoerbelasting op GOUD te verhogen. Maar de GOUDhonger van de Indiërs blijft hoog en dat wordt treffend aangetoond door de premie die voor fysiek GOUD betaald moet worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$