Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2721 tot 2725
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Let op de GOUDmijnaandelen

Maar 1 sector zit nog altijd in het verdomhoekje en dat is die van de GOUDmijnen. Twijfel er niet langer aan: de comeback van de GOUDmijnen staat in de sterren geschreven. De nacht is namelijk altijd het donkerst vlak voor de zonsopgang. En wanneer niemand nog een stuiver geeft voor het lot van de GOUDmijnen is het tijdstip van de comeback aangebroken.

Momenteel ontbreekt nog een katalysator die de koersen van de GOUDmijnaandelen in beweging kan brengen, maar zodra die gevonden is kan het allemaal erg snel gaan. Hou die GOUDmijnen maar goed in de gaten.

Bron:
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Nieuwe cryptocurrency gedekt door GOUD

De Amerikaanse GOUDverkoper Anthem Vault heeft naar eigen zeggen de eerste digitale munt gelanceerd die gedekt wordt door fysiek GOUD, zo meldt Reuters. Met deze door GOUD gedekte eenheid wil het bedrijf het gebruik van het gele metaal als geldeenheid bevorderen. Het bedrijf uit Las Vegas lanceert 10 miljoen ‘INNCoins’ die gedekt worden door 100 gram GOUD. Naar verwachting zijn alle 10 miljoen geldeenheden tegen juli 2015 in circulatie.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 16 juli 2014

GOUDimport India stijgt 65%

GOUDimport India is in de maand juni sterk toegenomen. India is het tweede land, na China, qua GOUDconsumptie. De import van GOUD in juni van dit jaar steeg 65%, in vergelijking met een jaar eerder, nadat de centrale bank meer banken en handelaren toeliet om edelmetaal in het buitenland te kopen. Het handelstekort liep op naar $11,8 miljard, het hoogste punt in 11 maanden. Afgelopen week maakte India bekend dat de importheffing op GOUD gelijk bleef op 10% terwijl de markt juist rekende op een verlaging van de importheffing op GOUD ( lees het artikel hier).

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 juli 2014

Manipulatie van de markten voor edele metalen voorbij?

In hoeverre worden we op de markten voor edele metalen belogen, bedrogen en bestolen? De vraag stellen is makkelijk maar het antwoord geven een stuk moeilijker. Het staat vast dat de markten voor GOUD, zilver, etc. ‘gerigd’ worden. Iets of iemand heeft er baat bij dat er kunstmatige koersen op het bord verschijnen.

Op de GOUDmarkt wordt nog steeds een onderzoek uitgevoerd naar wie zich aan het beïnvloeden van de prijs heeft gewaagd. Deutsche Bank heeft al aangekondigd zijn zetel op de London Bullion Market te zullen verkopen, deze bank zal dus niet meer deelnemen aan de dagelijkse fixing van de GOUDprijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 juli 2014

Dubai plant de opstart van de handel in GOUD

In de woestijn in de buitenwijken van Dubai is een van de grootste GOUDraffinaderijen van de wereld in opbouw. Wanneer alles volgens de planning verloopt zal het complex voor de raffinage van GOUD ergens in de loop van volgend jaar in gebruik genomen kunnen worden. De bouwheren hopen tegen het midden van volgend jaar operationeel te kunnen worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$