EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2736 tot 2740 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

Weet de CIA wat er met het GOUD aan de hand is?

Investeerders in GOUD hebben dit jaar tot dus ver nog niet aan de feestdis gezeten. De GOUDprijs heeft enkele keren geprobeerd om uit de startblokken te komen maar het bleek telkens om een valse start te gaan. Iets of iemand houdt de GOUDprijs tegen, om welke reden dan ook. Maar recent werd een suggestie gedaan die tot nadenken stemt.

Weet de CIA meer over wat er met het GOUD aan de hand is? Er zou op de GOUDmarkt dan iets spelen wat van groot politiek belang is. Mogelijk heeft het te maken met China, mogelijk ook niet. De suggesties over de CIA werden tot dus ver door niets of niemand bevestigd. Vast staat alleen dat er een mysterieuze speler op de markt actief is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 augustus 2014

De aanval op GOUD en zilver afgelopen vrijdag is mislukt

Afgelopen vrijdag was er weer een psychologische aanval op beleggers in GOUD en zilver. Op korte tijd daalde de GOUDprijs bijna $ 20 om door de psychologische belangrijke grens van $ 1.300 te dalen waarna de GOUDprijs de helft van het verlies weer goed kon maken door te herstellen tot boven $ 1.300. Hierdoor sloot de GOUDprijs de week alsnog boven het 50-daags gemiddelde, maar het was de timing die weer opvallend was.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

GOUD en zilver report (Week 33)

De GOUDprijs bleef de afgelopen week netto vrijwel onveranderd. Afgezien van een plotselinge koersdaling op vrijdag sloot de markt op koers van €973,82 per troy ounce, een daling van 0,28% ten opzichte van de slotkoers van €976,54 een week eerder.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

Wat zijn de voordelen van een GOUDstandaard?

Oorlogen worden meestal gefinancierd met fiat geld en daarom zet dit het financiële systeem onder druk. In elk geval was dit het geval tijdens de Eerste Wereldoorlog, de Vietnamoorlog en de oorlogen in Irak en Afghanistan.

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: zondag 17 augustus 2014

Hoe staat het met GOUD als "safe haven"?

Afgelopen week werd het vergrootglas weer eens over Europa gelegd. Want het geloof in betere tijden lijkt steeds verder weg te drijven nu bekend is geworden dat de economie in het tweede kwartaal niet noemenswaardig is gestegen. Sterker nog, het was met name de  onverwachte krimp van de Duitse economie die pijn deed. Niet voor niets roepen steeds meer mensen Draghi op om eindelijk in actie te komen. Obligaties opkopen van de betreffende landen (lees: banken) om de getroffen economieën te stimuleren en deflatie af te remmen staat daarbij met stip op nummer één.

[...]

Lees verder op Goldrepublic.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs