Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2741 tot 2745
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Waardevoller dan GOUD en onmisbaar voor de mens

De wereld raakt in snel tempo uitgeput van zijn belangrijkste grondstof. We hebben het niet over olie, GOUD of zilver maar over water. Water is onmisbaar voor de mens maar wordt in snel tempo schaars. Meer dan 1 miljard mensen ter wereld hebben geen toegang tot drinkbaar water en het probleem wordt met de dag erger. Uiteraard zouden we de mens niet zijn als we ook hier profijt uit kunnen halen als belegger.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 8 juli 2014

Deze technologie is dé stierenmarkt van dit decennium

Ieder decennium heeft zo zijn eigen uitzonderlijke stierenmarkt, in de jaren ’70 was dit GOUD – in de jaren ’80 Japan – in de jaren ’90 technologie en in de jaren 2000 grondstoffen. Welke stierenmarkt steekt er dit decennium boven al de rest uit?  Amerikaanse aandelen? Biotech? Vastgoed in Londen? Nee … tot nu toe was dat Bitcoin.

De technologie van Bitcoin is zo vernieuwen dat het alles gaat veranderen: de manier waarop we bankieren, wetten, boekhouden, sociale media, email, het internet en zelfs de overheden, dat zegt Financial Sense.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

GOUD zal stijgen na herziening Gold Fix

De prijs van GOUD kan volgens analisten stijgen als gevolg van een nieuwe Gold Fix. Vandaag is er een overleg tussen handelaren, centrale banken, mijnbouw bedrijven, retailers en andere industriële groepen om te kijken naar een andere vorm van de Gold Fixing. De World Gold Council zal het overleg hosten en de Britse waakhond de Financial Conduct Authority (FCA) zal als waarnemer aan het overleg meedoen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

California dreigt te verzuipen in de schulden

California dreigt te verzuipen in de schulden en dat zal in de toekomst voor levensgrote problemen zorgen. Volgens het Legislative Analyst’s Office bedraagt de totale schuldengraad van de ‘GOUDen staat’ 340 miljard dollar wat overeenstemt met meer dan 8,500 dollar voor elk van de 38 miljoen inwoners van de staat.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 7 juli 2014

"Binnen zes jaar bestaat de dollar niet meer in haar huidige vorm"

Volgens GOUDhandelaar Mike Maloney zal er binnen zes jaar een grote verschuiving plaatsvinden in het wereldwijde monetaire systeem. Daarmee is niet gezegd dat de dollar gaat verdwijnen, maar wel zal de munt sterk aan macht inboeten omdat steeds vaker andere valuta gebruikt worden voor internationale handel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$