Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 2746 tot 2750
Bron: Beurs.com
Geplaatst: zaterdag 19 juli 2014
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

CEO Barrick Gold gaat exit

Barrick Gold is het grootste GOUDmijnbedrijf in de wereld. Ceo Jamie Sokalsky gaf eerder dit jaar aan dat hij verwacht dat de GOUDprijs binnen 2 tot 3 jaar naar de $2000 zal gaan. Lees het artikel hier. Superbelegger George Soros kocht zeer recent een aantal GOUD- en zilvermijnen. Soros bleek onder andere aandelen in Barrick Gold te hebben gekocht ( George Soros). De aangekondigde wijziging in de structuur van het management moet Barrick Gold omvormen tot een bedrijf in de GOUDmijnsector van deze tijd. Andere geplande veranderingen is de aanstelling van financieel directeur Ammar Al-Joundi om te werken aan de strategische alternatieven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Hogere GOUDprijs is noodzakelijk voor GOUDmijnaandelen

Byron King was onlangs in Toronto op bezoek bij een paar van de meest succesvolle Canadese investeerders in small caps. In de afgelopen jaren investeerde hij miljoenen dollars in mijnen die in volle opstartfase waren en in startups in de energiesector. De achterliggende filosofie was natuurlijk dat een paar van die bedrijven het ver zouden schoppen.

Een van die Canadezen had de juiste vinger bij het maken van een keuze. Hij heeft zijn begininvestering naar recordhoogten zien stijgen, weinig andere ondernemers in de Canadese grondstoffensector zullen zo veel geld verdiend hebben. Wat Byron King interesseerde lag voor de hand: wat is de sleutel van zijn succes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Interview Maarten Verheyen: “Dit verhaal loopt slecht af”

‘De crisis van 2008 is niet opgelost, het is alleen maar erger geworden. Hoe dit verhaal ook afloopt, het zal in elk geval slecht zijn voor de beurs. Daarom koop ik GOUD en mijd ik aandelen.’ Aan het woord: Maarten Verheyen, gezien zijn duizenden volgelingen een heuse Vlaamse beursgoeroe.

Maarten Verheyen is een fenomeen in beleggend Vlaanderen. De 37-jarige Limburger ontvangt op zijn website www.beurs.com 15.000 bezoekers per dag, hij stuurt zijn nieuwsbrief naar 60.000 belangstellenden, zijn beleggingsmagazines Smart Capital en Macro Trends hebben samen meer dan 3.000 abonnees, zijn bedrijf TradersOnly is een van de meest dynamische beursmakelaars van Nederland… En toch doet de naam Verheyen bij weinigen een belletje rinkelen. De man is namelijk extreem mediaschuw, zijn naam verschijnt haast nooit in de pers. Straffer nog: dit is zijn allereerste interview.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 17 juli 2014

Let op de GOUDmijnaandelen

Maar 1 sector zit nog altijd in het verdomhoekje en dat is die van de GOUDmijnen. Twijfel er niet langer aan: de comeback van de GOUDmijnen staat in de sterren geschreven. De nacht is namelijk altijd het donkerst vlak voor de zonsopgang. En wanneer niemand nog een stuiver geeft voor het lot van de GOUDmijnen is het tijdstip van de comeback aangebroken.

Momenteel ontbreekt nog een katalysator die de koersen van de GOUDmijnaandelen in beweging kan brengen, maar zodra die gevonden is kan het allemaal erg snel gaan. Hou die GOUDmijnen maar goed in de gaten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$