Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8129 artikelen gevonden. Artikel 2746 tot 2750
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Chinese kopers van GOUD houden zich even gedeisd

De Chinezen zijn dol op GOUD en zullen dat ook blijven, laat daar geen twijfels over bestaan. Maar anderzijds hebben ze maar al te goed in de gaten dat de GOUDprijs voorlopig niet van de grond raakt. Ze kopen met andere woorden nog wel GOUD maar staan niet bepaald te trappelen om op eender welk niveau in de markt te stappen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Waarom kopen de Chinezen zo veel GOUD?

In de afgelopen maanden heeft de dollar veel van zijn aantrekkingskracht verloren en deze trend zet zich nog altijd verder. Daardoor wordt de Amerikaanse munt ook steeds kwetsbaarder voor een correctie. Het is namelijk zo dat niet iedereen er nog van overtuigd is dat de dollar garant staat voor waarde en betrouwbaarheid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de GOUDmarkt

De situatie op de GOUDmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de importbelasting op GOUD opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De GOUDhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de import van GOUD onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Overnames in de Canadese GOUDsector op één na hoogste kwartaalniveau in 7 jaar

Overnames in de Canadese GOUDsector, de zogenaamde mergers and acquisitions (M&A), zijn recentelijk sterk toegenomen. Dit is een teken dat producenten weer bereid zijn hun reserves uit te breiden na twee jaar snijden in de kosten, en dat we het ergste in deze cyclus achter de rug hebben.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 3 juli 2014

Verkoop GOUD daalt, Zilver blijft op recordnivo

De verkoop van GOUD door de US Mint is in de eerste 6 maanden gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2013. De US Mint rapporteerde een daling in de verkoop van GOUDen American Eagles van ruim 57%. In totaal verkocht het munthuis 266.500 GOUDen American Eagles van 1 ounce. Vorig jaar werden er nog 629.000 ounces verkocht. De verkoop in juni is ligt wel 36,6% hoger dan in de maand mei maar ten opzicht van juni 2013 daalde het aantal met 15%.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$