EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 276 tot 280 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 13 juni 2017

GOUDkorting: Rechtstreeks GOUD kopen van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en obligaties wordt GOUD kopen steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal obligaties en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste GOUD- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: donderdag 8 juni 2017

'Vraag naar GOUDkluizen neemt sterk toe'

De vraag naar opslag van edelmetalen neemt de laatste tijd weer toe, zo schrijft Bloomberg. Door ingrijpen van centrale banken lijkt de economie weer op te leven, maar veel vermogende mensen zijn er nog niet zo zeker van dat economisch gezien echt beter gaat. GOUD in opslag wordt steeds vaker gezien als veilig alternatief voor spaargeld.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: donderdag 8 juni 2017

Infographic: Waarom miljardairs GOUD kopen

De volgende infographic van Visual Capitalist laat zien welke miljardairs GOUD kopen als onderdeel van hun beleggingsportefeuille. Uiteraard is dat maar een topje van de ijsberg, want de meeste mensen die hun vermogen op een andere manier dan met beleggen vergaard hebben zullen deze informatie niet zo snel prijsgeven.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 6 juni 2017

GOUD kopen met korting, hoe werkt dat?

Marketupdate sprake met John Hooft van Gold Investments Europe over hun GOUDobligatie, een populair beleggingsproduct waarmee particulieren met een bijzonder aantrekkelijk rendement in GOUD kunnen beleggen. Hoe gaat dit precies in zijn werk? En hoe weet Gold Investments Europe een rendement van 6,5% voor haar investeerders te realiseren? We behandelden de meest gestelde vragen over deze GOUDobligatie.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs