Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 276 tot 280
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Ondanks de lage volatiliteit vluchten beleggers naar GOUD

Sinds de verkiezingsoverwinning van Trump is de volatiliteit in verval geraakt. Op dit moment bewegen we rond een van de laagste koersen ooit en het lijkt er op dat de beleggers totaal niet angstig zijn. Optimisme gaat immers normaliter gepaard met een dalende volatiliteit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Duitse Bundesbank beëindigt repatriëring GOUDvoorraad 3 jaar eerder dan voorzien

Eind 2012 kondigde de Duitse centrale bank, onder druk van de publieke opinie en de Duitse Rechtbank der Auditeurs, aan dat ze de helft van hun GOUDvoorraad in eigen land wilde huisvesten tegen 2020. Uit recente cijfers blijkt dat de Bundesbank reeds 3 jaar eerder klaar is dan voorzien, enkel uit Parijs dient nog wat GOUD naar Duitsland te vertrekken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Chinese GOUDvoorraad blijft aangroeien

De buitenlandse muntreserves van China daalden in januari sterker dan verwacht waarbij het niveau van 3 biljoen USD niet meer werd gehaald. Dit voor het eerste in zes jaar, dit ondanks de pogingen van de overheid om het wegvloeien van buitenlandse deviezen te beperken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

De miljardair die GOUD dumpte voor de verkiezing van Trump, koopt nu opnieuw

Stanley Druckenmiller is een van de grootste beleggers. De naam is misschien minder bekend, maar de miljardair verdiende al fortuinen voor zijn klanten en voor zichzelf. Vlak voor de verkiezing van Donald Trump verkocht hij al zijn GOUD nog. Dat was een zeer goede call. Nu stapt hij terug in om diverse redenen.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 10 februari 2017

Zwitserland: Knooppunt van internationale GOUDmarkt

In 2016 vertegenwoordigde de export van GOUD meer dan een kwart van de totale export, zo blijkt uit cijfers van de Zwitserse douane. Daarmee is GOUD na chemische en farmaceutische producten het tweede belangrijkste exportproduct van Zwitserland. Dat zou je niet weten als je het jaarlijkse rapport van de douane leest, want daar is de handel in GOUD bewust weggelaten uit de berekening.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$