Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2751 tot 2755
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 juni 2014

GOUD als ultieme vernietiger van schulden

Volgens professor Antal Fekete is GOUD onmisbaar om de onproductieve schulden van een op krediet gebaseerd geldsysteem op te schonen. Wanneer men schulden aflost met geld verdwijnt deze niet, maar wordt deze slechts overgedragen. Alleen GOUD kan een grote hoeveelheid onproductieve schuld vereffenen, aldus Fekete.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 juni 2014

Keert GOUD terug als monetaire reserve?

De dagen van het Westerse financiële Rothschild kapitalisme zijn geteld. De opkomst van het Oosterse economische kapitalisme heeft nog een lange weg te gaan, al is de toenemende stroom van GOUD van West naar Oost over de afgelopen decennia nu meer dan overduidelijk zichtbaar. Wat betekent dat allemaal? Lees de analyse van 24 karaat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 26 juni 2014

Technische schade GOUDprijs hersteld

Ronald-Peter Stoeferle van Incrementum AG produceert ieder jaar een rapport over de GOUDsector dat dikwijls redelijk juist is in de analyse. Ook dit jaar is er een “In Gold We Trust” Report met een positieve outlook voor GOUD en nog meer voor GOUDmijnen, aldus Gold Stock Bull.

Stoeferle en zijn collega Mark Valek zijn niet die analisten die roepen dat GOUD naar $ 10.000 gaat, ze zijn wel van mening dat GOUD een monetair metaal is en dat het daarnaar ook beweegt in prijs. Ze zien de evolutie van de GOUDprijs in globale factoren die bijdragen in de vraag en aanbod van GOUD als monetair metaal.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

Dit GOUDmijnaandeel kan je kopen zonder na te denken

GOUDmijnaandelen zitten in de lift. Na een horrorjaar 2013 leek niemand nog geïnteresseerd in deze aandelen, maar als iedereen zijn aandelen heeft verkocht, kan de prijs nog maar 1 kant op en dat is omhoog. Dat is hetgeen we dit jaar zien en daar zal het waarschijnlijk niet bij blijven want de afkeer was zo groot dat GOUDmijnaandelen nog maar terug op weg zijn naar een normale waardering.

Bron:
Geplaatst: woensdag 25 juni 2014

Singapore opent nieuwe GOUDmarkt

Singapore opent vandaag een nieuwe futuresmarkt voor GOUD, zo bericht Reuters op basis van twee goed ingevoerde bronnen. Met de komst van dit nieuwe handelsplatform voor GOUD krijgt de Aziatische regio meer invloed in de totstandkoming van de GOUDprijs. Het GOUD zal verhandeld worden op de Singapore Exchange. Ook in Hong Kong en in China wil men handel in GOUDcontracten faciliteren, zodat de regio minder afhankelijk wordt van de GOUDmarkt in Londen en New York. China heeft de vrijhandelszone van Shanghai aangewezen als locatie voor de GOUDhandel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$