EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2761 tot 2765 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

4 vragen die opgelost moeten worden om de toekomst van GOUD te kennen

Het is geen goede week voor GOUD. Volgens CNBC verliest het edele metaal terrein voor de vijfde keer keer op rij, in het voordeel van de Amerikaanse dollar. De spotprijs voor het GOUDgeel goedje staat op 1277 USD per ounce. Dat is het laagste niveau sinds 19 juni.

Blijkbaar heeft GOUD al langer te lijden onder de sterkte van de Amerikaanse dollar. Traders op de beurs beweren dat de neerwaartse druk onvermijdbaar is sinds het voortschrijdend gemiddelde van 200 dagen naar een piek is geschoten van 1 284 USD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Komt het nog goed met zilver ?

De zilverprijs en de GOUDprijs krijgen vandaag weer een kleine tik te verwerken. Maar terwijl de GOUDprijs nog steeds in een opwaartse beweging zit sinds de dubbele bodem van juni-december 2013, zien we dit niet bij zilver. Het lijkt ondertussen al een eeuwigheid dat zilver rond $ 20 beweegt, beleggers worden dan ook nerveus en wachten op een uitbraak – naar boven of naar beneden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

Hedging beleggers doet GOUDmarkt vallen onder 1300 dollar-grens

Ook na de vergadering van de Federal Reserve van gisteren blijft de GOUDprijs onder druk staan. Een en ander heeft te maken met de positieve verrassing voor de centrale bankiers dat de activiteitsgraad sneller stijgt dan verwacht.

De dag ervoor, dinsdag dus, hebben GOUDbeleggers zich ingedekt. Dat heeft de prijs omlaaggehaald naar onder de grens van  1 300 USD per ounce. Op COMEX noteert GOUD met levering voor december op 1281,60 USD per ounce. Zilver is op dezelfde beurs afgesloten op 19,33 USD per ounce, of 0,88% lager dan de vorige slotkoers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 augustus 2014

De komende maanden kan GOUD aantrekkelijk zijn

Dit beursjaar is tot nu toe zeker niet gemakkelijk geweest. De aandelenmarkten bewegen voornamelijk zijwaarts en de bewegingen zijn niet overtuigend te noemen. Op dit moment beginnen de beleggers te twijfelen, ook de angst neemt weer toe.

Dit is overigens niet vreemd. Op dit moment zijn er genoeg aspecten waar beleggers zich zorgen om maken. Wij gaan u even kort bijpraten over welke aspecten de beleggers op dit moment bezorgd zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 20 augustus 2014

Moet u in GOUD of in aandelen beleggen?

Het neerwaartse risico voor GOUD is beperkt zoals het opwaartse potentieel voor aandelen beperkt is vanaf de huidige niveaus. In de jaren 70 verdubbelde of verdrievoudigde de GOUDprijs over een gemiddelde periode van 3 jaar, dat is hoe een bubbel er uit ziet. Dit is niet wat we gezien hebben in 2011. Historisch gezien is dit het ideale moment om te investeren in GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs