Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 2761 tot 2765
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

GOUDanalist

GOUDanalist Jeff Nichols vindt dat nu de tijd rijp is om GOUD te kopen. Nichols is een gerespecteerde GOUD Analist uit New York. Hij adviseert beleggers om een deel (5 tot 10%) van de beleggingsportefeuille met GOUD te verrijken. GOUD biedt volgens Nichols een aantal voordelen in de beleggingsportefeuille zoals diversificatie, minder volatiliteit, risicobeperking en inflatie bescherming. Hij geeft aan zelf geen gold-bug te zijn maar is uitermate positief over GOUD op lange termijn.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Chinese kopers van GOUD houden zich even gedeisd

De Chinezen zijn dol op GOUD en zullen dat ook blijven, laat daar geen twijfels over bestaan. Maar anderzijds hebben ze maar al te goed in de gaten dat de GOUDprijs voorlopig niet van de grond raakt. Ze kopen met andere woorden nog wel GOUD maar staan niet bepaald te trappelen om op eender welk niveau in de markt te stappen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Waarom kopen de Chinezen zo veel GOUD?

In de afgelopen maanden heeft de dollar veel van zijn aantrekkingskracht verloren en deze trend zet zich nog altijd verder. Daardoor wordt de Amerikaanse munt ook steeds kwetsbaarder voor een correctie. Het is namelijk zo dat niet iedereen er nog van overtuigd is dat de dollar garant staat voor waarde en betrouwbaarheid.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de GOUDmarkt

De situatie op de GOUDmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de importbelasting op GOUD opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De GOUDhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de import van GOUD onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Overnames in de Canadese GOUDsector op één na hoogste kwartaalniveau in 7 jaar

Overnames in de Canadese GOUDsector, de zogenaamde mergers and acquisitions (M&A), zijn recentelijk sterk toegenomen. Dit is een teken dat producenten weer bereid zijn hun reserves uit te breiden na twee jaar snijden in de kosten, en dat we het ergste in deze cyclus achter de rug hebben.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$