Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2761 tot 2765
Bron:
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

Oklahoma maakt GOUD belastingvrij

De Amerikaanse staat Oklahoma heeft met nieuwe wetgeving een einde gemaakt aan de dubbele belasting op zowel GOUD als zilver, zo schrijft Tulsaworld . Normaal gesproken betaal je in de VS belasting als je GOUD of zilver wilt kopen, maar dankzij Senate Bill 862 hoeft dat niet meer in Oklahoma.

Volgens de schrijvers van het wetsvoorstel doet de nieuwe wet twee dingen. Niet alleen vervalt de BTW bij aankoop van GOUD en zilver, ook vervalt een bepaling die stelt dat het GOUD aangegeven moet worden bij een geregistreerde bewaarder om vrijgesteld te worden van belastingen. Daardoor was het tot op heden minder aantrekkelijk fysiek GOUD of zilver in huis te bewaren. Door de nieuwe wet is opslag van edelmetalen niet meer vereist om vrijgesteld te worden van belasting.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

GOUDaankopen Rusland houden aan

GOUDaankopen door Rusland duren voort. Afgelopen maand kocht de centrale bank van Rusland, The Central Bank of the Russian Federation, weer een aanzienlijke hoeveelheid GOUD. In april kocht de centrale bank van Rusland nog 900.000 ounces GOUD. Vorige maand was het minder. De Russen voegden  300.000 ounces (9,3 ton) GOUD aan hun GOUDreserves toe. Sinds 2007 heeft Rusland haar GOUDreserves verdrievoudigd. Althans als de bekend gemaakte cijfers kloppen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

GOUD en zilver: The Squeeze is On!

Zilver had vorige week de beste handelsweek sinds 2011. Vooral afgelopen donderdag was het een hoogdag voor edelmetalen. Alasdair Macleod gelooft dat de markt voor edelmetalen nu definitief vertrokken is. We krijgen meer dan waarschijnlijk nog eerst een consolidatieperiode om de forse opwaartse beweging te verteren, maar daarna gaan GOUD en zilver opnieuw sterk stijgen door de grote short posities die weggewerkt moeten worden.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

Oklahoma maakt GOUD belastingvrij

In de Amerikaanse staat Oklahoma hoeft men voortaan geen belasting meer te betalen op de aankoop van GOUD en zilver. Dat komt door een nieuw wetsvoorstel dat onlangs werd aangenomen. Met het schrappen van de 8,5% BTW wordt de drempel om GOUD te kopen sterk verlaagd en wordt het edelmetaal op gelijke voet gezet met financiële activa als aandelen en obligaties.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 juni 2014

Het GOUD wordt uitgekotst

De laatste weken hebben we genoeg slechte berichten gehoord over de GOUDprijs. In het bijzonder drie weken geleden toen de GOUDprijs uiteindelijk de week flink lager uit ging. Steeds meer mensen twijfelen aan de kansen van het GOUD. Ook lijkt het GOUD niet meer door mensen gezien te worden als de ‘veilige haven’.

Deze titel heeft het GOUD gekregen omdat het edelmetaal tijdens economische of politieke strubbelingen vaak flink in waarde stijgt. Toch zagen we recent nog steeds een stijgende beweging tijdens de conflicten in Oekraïne en Iran. We kunnen dus wel degelijk nog spreken van een ‘veilige haven’.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$