Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7984 artikelen gevonden. Artikel 2766 tot 2770
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

FBI: "mogelijk voor $2,7 miljoen GOUD en zilver begraven"

De FBI heeft een Roemeens echtpaar opgepakt in verband met mogelijke belastingontduiking. Het echtpaar heeft twee kinderen en de vrouw is in verwachting van een derde kind. De autoriteiten in Amerika vermoeden dat ze voor $2.700.000 aan GOUDen en zilveren munten hebben begraven in de staat Washington.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Hoe zit het met de Chinese GOUDvoorraden

De Amerikaanse GOUDspecialist Matt Insley deed een poging om op basis van de logica te achterhalen waarom de Chinezen zo veel GOUD kopen. In februari was de import van GOUD via Hong Kong met 30 procent gestegen ten opzichte van de maand voordien. Daarmee werd een trend verder gezet die al langer duidelijk was.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 10 mei 2014

Steven Dooley verwacht nog geen bodem bij het GOUD

GOUD was ongetwijfeld dé verliezer van 2013, het gele metaal kreeg geen enkel respijt. In verschillende schuifjes ging de GOUDprijs geleidelijk aan door de knieën en een betrouwbare bodem lijkt nog niet in zicht te zijn, als we tenminste de technische analisten mogen geloven.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 mei 2014

GOUD staat klaar om uit te breken

De tegenstellingen omtrent GOUD in de wereld waren zelden zo groot. In Zwitserland wil men er alles aan doen om een populair initiatief de kop in te drukken waarbij Zwitserland gedwongen zou zijn om 20 % van zijn reserves aan te houden in GOUD. Oekrane daarentegen heeft laten weten dat het onmiddellijk GOUD zal proberen te kopen met het geld dat ze krijgen van het IMF, het wil daarmee de financile situatie van het land stabiliseren.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: donderdag 8 mei 2014

Groei Chinese GOUDreserves: Prioriteit I

Het belangrijkste GOUDnieuws kwam uit China met in beeld het proces van de internationalisering van de renminbi, een proces waarin de Chinese munt op termijn de rol van de dollar zal (moeten) overnemen. Gezien de complexiteit van een dergelijk proces zullen volgens de Chinese centrale bank gouverneur Zhou Xiaochuan tempo en timing (hopelijk zonder tussentijdse schokken) een belangrijke rol spelen, met de GOUDreserves als draaipunt.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$