EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2766 tot 2770 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Edele metalen bewegen in 2 richtingen

De GOUDprijs blijft zwak gestemd maar daarbij valt toch een factor op die vaak over het hoofd wordt gezien. De verhandelde volumes in het GOUD zijn bijzonder zwak, ze bevinden zich momenteel op ongeveer de helft van het gemiddelde bekeken over een langere periode. Dat bevestigt dat het minste aanbod niet door de vraag gecompenseerd kan worden.

Natuurlijk zijn er redenen waarom het GOUD zo weinig interesse aantrekt. De GOUDprijs heeft een paar stevige opdoffers gekregen en dat heeft heel wat investeerders op de vlucht gejaagd. Kandidaat kopers kijken nu liever de kat uit de boom alvorens, mogelijk vroegtijdig, in de markt te stappen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

De GOUDprijs begint nu aan zijn sterkste seizoen

De tegenwind voor een hogere GOUDprijs zal weldra veranderen in een rugwind. Hoewel de productie / het aanbod van GOUD relatief constant is doorheen het jaar, kent de GOUDprijs toch seizoensgebonden invloeden. Dit komt voornamelijk door de vraagzijde. Bepaalde maanden in een jaar stijgt de vraag naar GOUD sterk in verschillende landen door allerhande cultuurgebonden festiviteiten. Dit is een wederkerend fenomeen dat opnieuw staat te beginnen.

Sinds de stierenmarkt begon in 2001 stijgt de GOUDprijs nog steeds aan een tempo van gemiddeld 13,4 % per jaar. Het is onbegrijpelijk dat GOUD momenteel zo gehaat is als je deze cijfers bekijkt. De S&P 500 kan slechts een gemiddelde jaarlijkse stijging van 1,9 % voorleggen voor deze periode.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 31 juli 2014

Omvangrijke GOUDaders gevonden in China

Geologen hebben in het noordwesten van China omvangrijke GOUDreserves gevonden, zo schrijft de Shanghai Daily. De ondergrondse reserves zijn gevonden in de regio Xinjiang en hebben een geschatte waarde van $6,46 miljard. In een gebied van twintig vierkante kilometer werden meer dan 20 GOUDaders aangetroffen, goed voor in totaal 127 ton GOUD aan bewezen reserves. In het gebied ligt volgens Cui Hongbin, hoofd van het onderzoeksteam, meer dan 200 ton GOUD als je de ruimste definitie hanteert.

Lees verder op Doijerkalff
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

Is de GOUDmarkt een vogel voor de kat of niet?

Bent u het beu om bijna dagelijks te moeten vaststellen dat de GOUDprijs ofwel is gedaald ofwel nog altijd niet is gestegen? In dat geval lijdt u een GOUDmoeheid en dat is een kwaal waar wel meer waarnemers aan lijden. Het is namelijk niet makkelijk om te blijven geloven in de toekomst van het GOUD.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 juli 2014

5 factoren die een stijging van de GOUDprijs afremmen

Ja, we weten het: het GOUD slaagt er maar niet meer in om een vuist te maken. De Amerikaanse centrale bank mag geld drukken zo veel ze wil, de GOUDprijs trekt er zich op het eerste gezicht niets van aan. Behalve het feit dat de GOUDprijs duidelijk gemanipuleerd is, zijn er een aantal factoren, meer bepaald 5, die de GOUDprijs beletten van te stijgen.

De 5 factoren die de GOUDprijs afremmen even op een rijtje gezet, we starten met de factor economische stabiliteit. Na het tumult van de financiële crisis zijn de afgelopen 5 jaar relatief stabiel verlopen. We zeggen inderdaad relatief want af en toe waren er toch wel hobbels op het parcours.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs