Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8029 artikelen gevonden. Artikel 2766 tot 2770
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 28 mei 2014

Een dubbele bodem bij de GOUDprijs

De GOUDprijs bleef de afgelopen weken vooral erg stil liggen. Dit had waarschijnlijk te maken met de onzekerheden wat betreft de afzetmarkt van het GOUD. De Chinese GOUDverkopen vielen iets tegen en ook in India hadden ze te maken met een GOUDverbod. Dit verbod is inmiddels zo goed als opgeheven door de regering en daardoor lijkt de weg open te zijn voor het GOUD.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: dinsdag 27 mei 2014

Fixing manipulatie

GOUD noteert nog immer in de bijna vertrouwde bandbreedte tussen $ 1320 en $ 1280. De economische data blijven naast de geopolitieke spanningen de richting bepalen. Het lijkt erop dat  de eerstgenoemde meer doorweegt in de koers.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 mei 2014

ALERT: GOUD incasseert mokerslag!

De prijs van GOUD ligt vandaag opnieuw onder vuur. Nadat eerder op de dag enkele positieve economische cijfers uit de VS bekend werden, dook de GOUDprijs door het grafische steunniveau tussen 1275 en 1280 USD per ounce.

Meteen zakte de prijs diep weg naar 1265 USD/ounce omdat de neerwaartse doorbraak vele stop loss orders in de markt triggerde.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 27 mei 2014

Oostenrijk gaat GOUDreserves in Londen controleren

Oostenrijk heeft ongeveer 280 ton aan GOUDreserves. Het GOUD van Oostenrijk is voor 80% opgeslagen in het buitenland. In 1999 waren de GOUDreserves nog 400 ton. Het grootste deel van de GOUDreserves, 150 ton, is opgeslagen in Londen. De reden dat de Oostenrijkers een groot deel van het GOUD in het buiteland hebben opgeslagen is om de leasing van GOUD makkelijker te maken. Oostenrijk heeft niet bekend gemaakt hoeveel GOUD er is uitgeleend maar de afgelopen 10 jaar heeft het land zo’n €300 miljoen uit de lease-inkomsten ontvangen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 mei 2014

Dit kan er voor zorgen dat de GOUDprijs explodeert

Voor vele zal het wel bekend in de oren klinken als wij zeggen dat India de import van GOUD probeert tegen te houden. De regering heeft zelfs een verbod opgesteld en door dit verbod is er een hele nieuwe handel ontstaan. Dit wordt ook wel de illegale handel genoemd. Deze illegale handel is overigens wel erg lonend. Maar er lijkt goed nieuws op komst te zijn. Onder de nieuwe regering lijken de regels namelijk versoepeld te gaan worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$