Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2771 tot 2775
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 28 juni 2014

Het is tijd om in het GOUD te investeren

We trappen waarschijnlijk een open deur in door te stellen dat de GOUDprijs er maar niet in slaagt om brokken te maken. Elke keer dat de GOUDprijs van de grond komt blijkt het loosalarm te zijn. Binnen een periode van enkele dagen wordt het GOUD meestal teruggefloten. Je zou er de moed bij verliezen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 28 juni 2014

Wie of wat kan de GOUDprijs in beweging krijgen?

We willen deze vraag nog eens herhalen, precies omdat deze zo belangrijk is. Wie of wat kan de GOUDprijs in beweging krijgen? Veel investeerders liggen soms wakker van het uitblijven van een stijging van de GOUDprijs, vaak omdat ze grote long posities in het GOUD ingenomen hebben. Daar hebben ze nu grote spijt van.

Inderdaad heeft de GOUDprijs sinds de bereikte piek in september 2011 niets meer laten zien. Toen werd een recordniveau bereikt op 1,920 dollar voor een troy ounce GOUD maar sindsdien is het huilen met de pet op geworden. Wat er ook gebeurde, het GOUD wou niet meer van de plaats komen. De andere edele metalen overigens ook niet.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 27 juni 2014

Miljardenfraude met GOUDleningen in China

De Chinese toezichthouder heeft ontdekt dat er voor miljarden gefraudeerd is met GOUDleningen. In totaal zouden 25 bedrijven GOUD hebben ingebracht als onderpand voor leningen, terwijl ze helemaal niet over dat GOUD beschikten. Volgens de World Gold Council wordt er in China tot duizend ton GOUD gebruikt als onderpand voor leningen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 27 juni 2014

GOUDstroom van west naar oost zal nog 20 jaar voortduren – China Gold Association

De stroom van GOUD van het westen naar het oosten zal waarschijnlijk nog 20 jaar duren. Tot die conclusie komen analisten verbonden aan het China Gold Association, het primaire overheidsorgaan dat gemoeid is met GOUD.

De vraag naar fysiek GOUD in China is volgens de voorzitter van de Shanghai Gold Exchange over 2013 uitgekomen op 2000 ton, en is daarmee veruit de grootste afnemer ter wereld.  Deze vraag zal nog eens groeien met 25% over de komende vier jaar. De verklaring is simpel. Er is meer GOUD in het westen dan in het oosten, terwijl de welvaart juist in het oosten veel sneller stijgt. In Azië is de gedachte van GOUD als veilige haven veel meer onderdeel van de cultuur dan in het westen. Volgens de analisten zal de vraag naar GOUD in Azië gelijke tred houden met de welvaartsontwikkeling, een ontwikkeling die zeker nog 20 jaar doorgaat. Deze stroom wordt gezien als het herstel van een natuurlijke balans waarmee Azië zijn rechtmatige positie in de wereld inneemt.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 26 juni 2014

GOUD als ultieme vernietiger van schulden

Volgens professor Antal Fekete is GOUD onmisbaar om de onproductieve schulden van een op krediet gebaseerd geldsysteem op te schonen. Wanneer men schulden aflost met geld verdwijnt deze niet, maar wordt deze slechts overgedragen. Alleen GOUD kan een grote hoeveelheid onproductieve schuld vereffenen, aldus Fekete.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$