EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2776 tot 2780 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zaterdag 30 augustus 2014

De Dollar kan de GOUDprijs door het dak jagen

De GOUDprijs heeft zich in 2014 met z’n ups en downs gedragen. Per saldo was de eerste helft van dit jaar een maat voor niets en dit ondanks een veel belovende start. Maar hardlopers zijn vaak doodlopers en dat was met het GOUD ditmaal niet anders. Per saldo heeft het GOUD dit jaar nog niet gedaan wat er van verwacht werd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 augustus 2014

Wist jij dat je iedere dag GOUD in handen hebt? Letterlijk!!

Op 9 september komt Apple meer dan waarschijnlijk met de iPhone6 naar de markt. Veel liefhebbers van Apple producten zullen hun oude smart phone omruilen naar de nieuwe iPhone6. Ze vergeten dan wel eens dat ze eigenlijk GOUD weggooien, letterlijk dan. Uit een onderzoek blijkt dat de Amerikanen ieder jaar voor $ 60 miljoen aan GOUD en zilver weggooien in smart phones.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Dit zullen de GOUD bulls graag zien …

Geduld is een goede deugd en wordt vaak beloond op de beurs. Echte believers in GOUD moeten al lange tijd geduld hebben, maar dit kan binnenkort beloond worden. De vorige keer bij dit signaal steeg de GOUDprijs zelfs 80 %.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Iedereen raakt gewend aan de recordkoersen

Kunt u zich het afgelopen jaar nog herinneren? Voor degenen die aandelen hadden gekocht was dit hoogstwaarschijnlijk een GOUDen jaar. Een dergelijk jaar zult u niet vaak meer meemaken. Maar was dit voor iedereen het geval? Daar kunnen we vrij kort over zijn. Nee, uiteraard was het afgelopen jaar niet voor iedereen een GOUDen jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 augustus 2014

Hier moet je op wachten vooraleer GOUD weer gaat stijgen

De GOUDprijs ligt er wat belabberd bij. Af en toe een kleine opstoot naar boven om daarna weer over gegeven te worden aan de beren waarna het stand houdt op technische weerstanden. Men kan hieruit besluiten dat de GOUDprijs meer handelt op technische niveaus dan door andere zaken.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs