Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2776 tot 2780
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Stijging GOUDprijs doet GOUDmijnen blinken

Beleggen in GOUDmijnen blijkt in 2014 zeer rendabel. De koers van de GOUDmijnen is afhankelijk van met name de ontwikkelingen in de GOUDprijs. Wanneer de GOUDprijs met 5% stijgt dan boeken de grootste GOUDmijnaandelen een winst van ongeveer 10%. Bij een daling van de GOUDprijs geldt eenzelfde ratio. Sinds de daling van de GOUDprijs vanaf 2011 zijn de koersen van de GOUDmijnaandelen enorm hard gedaald. Maar in 2014 hebben de mijnaandelen het bijzonder goed gedaan.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

De GOUDprijs: wat u ervan zou moeten weten

Om de GOUDprijs en de bewegingen van de GOUDprijs te kunnen verklaren volgt hierbij een uiteenzetting van historische feiten en gebeurtenissen. Deze zijn in het verleden zeker van belang geweest bij de totstandkoming van de verschillende koersbewegingen die de GOUDprijs heeft gemaakt.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Waarom GOUD deel moet uitmaken van iedere portefeuille

GOUD is een van de moeilijkste activa om te waarderen. En toch is iedereen erbij gebaat om een deel van zijn vermogen te beleggen in GOUD. De GOUDprijs kan zeker in deze tijden rare sprongen maken en onvoorspelbaar reageren op nieuws. Maar GOUD dient als indekking voor verschillende aspecten en biedt een zekerheid in je portefeuille.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Het niet bezitten van GOUD is gevaarlijk

Veel GOUDkevers hebben rake klappen gekregen toen het GOUD vorig jaar onderuit ging. Daar waren ook verschillende miljardairs bij, mannen die stuk voor stuk een GOUDen toekomst voor de edele metalen hadden voorspeld. Die is er voorlopig echter nog niet gekomen.

Paulson & Co.’s John Paulson, Bridgewater’s Ray Dalio, Dundee’s Ned Goodman, Lionsgate stichter Frank Giustra en vele anderen betaalden het gelag, ze leden grote verliezen op hun posities in GOUD. De meesten van hen blijven echter het GOUD door dik en dun verdedigen. Bovendien hebben ze versterking gekregen.

Bron: rtlnieuws.nl
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

GOUD en het geheim van de Chinese vraag | RTL Nieuws

In een tijd van razendsnelle wereldwijde nieuwsvoorziening verzorgd door honderdduizenden journalisten blijkt het toch nog mogelijk dat één oplettende Nederlandse blogger een wereldwijde scoop heeft. Waarover? De omvang van de totale Chinese GOUDvraag!

Nog maar twee jaar geleden was Jan Nieuwenhuis een anonieme freelance geluidsman met een iets meer dan gemiddelde belangstelling voor de wereldeconomie. Ik kwam hem twee jaar geleden voor het eerst op internet tegen, na het lezen van ‘Overleef De Krediet Crisis’ was ook hij geïntrigeerd geraakt door de relatie tussen GOUD en geld. In mei 2013 reageerde hij op mijn ‘ tweets’ over de exploderende Aziatische GOUDvraag, na de dramatische val van de GOUDprijs een maand eerder. We verbaasden ons over het feit dat er in China geen betrouwbare Engelstalige statistieken over de totale GOUDvraag bleken te bestaan.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$