Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2781 tot 2785
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de GOUDmarkt

De situatie op de GOUDmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de importbelasting op GOUD opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De GOUDhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de import van GOUD onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: vrijdag 4 juli 2014

Overnames in de Canadese GOUDsector op één na hoogste kwartaalniveau in 7 jaar

Overnames in de Canadese GOUDsector, de zogenaamde mergers and acquisitions (M&A), zijn recentelijk sterk toegenomen. Dit is een teken dat producenten weer bereid zijn hun reserves uit te breiden na twee jaar snijden in de kosten, en dat we het ergste in deze cyclus achter de rug hebben.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 3 juli 2014

Verkoop GOUD daalt, Zilver blijft op recordnivo

De verkoop van GOUD door de US Mint is in de eerste 6 maanden gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2013. De US Mint rapporteerde een daling in de verkoop van GOUDen American Eagles van ruim 57%. In totaal verkocht het munthuis 266.500 GOUDen American Eagles van 1 ounce. Vorig jaar werden er nog 629.000 ounces verkocht. De verkoop in juni is ligt wel 36,6% hoger dan in de maand mei maar ten opzicht van juni 2013 daalde het aantal met 15%.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

US Mint ziet verkoop GOUDen munten halveren

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste helft van dit jaar veel minder GOUDen munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. In 2013 kreeg de markt nog een sterke impuls door de daling van de GOUDprijs, maar nu de prijs weer een beetje begint te stijgen wordt er weer minder fysiek GOUD gekocht.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 2 juli 2014

Stijging van de GOUDprijs zorgt voor interesse

De GOUDprijs is de afgelopen drie weken flink in waarde gestegen. Dit kwam in het bijzonder door de aanhoudende zorgen over de situatie in Irak. Het Iraakse leger strijd met man en macht tegen de terreurbeweging. Ook staan er Amerikaanse militairen klaar om het Iraakse leger te ondersteunen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$