Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 2791 tot 2795
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

“Zilver is meest ondergewaardeerde asset ter wereld” 30 april 2014 in Zilver, Zilver Kopen

Ted Butler, zilver analist sinds 1996, beweert dat zilver het meest ondergewaardeerde asset ter wereld is.

In een artikel op Silverseek zet Butler de case voor zilver uiteen. Hij houdt het simpel door te stellen dat wanneer je de meest ondergewaardeerde asset kan identificeren je de beste investering ter wereld voor ogen hebt. Het enige dat je hierna nodig hebt is geduld. Butler gaat niet in op de fundamenten van de zilvermarkt zoals het feit dat de zilverprijs momenteel op de kostprijs staat van productie of dat de bovengrondse zilvervoorraad zeer beperkt is. Hoewel deze  fundamenten zeer positief zijn, maakt Butler de case voor zilver op een vergelijkende manier ten opzichte van andere grondstoffen zoals GOUD, olie, koper etc.  Door juist deze vergelijkingen te maken kun je, volgens Butler, aantonen dat zilver de meest ongewaardeerde asset te wereld is.

Bron: Doijerkalff.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Turkije en Rusland verkleinen GOUDreserve

Uit de laatste cijfers van het IMF blijkt dat de GOUDreserves van zowel Rusland als Turkije in omvang zijn afgenomen. In het geval van Turkije kromp de voorraad met 14,3 ton, terwijl Rusland haar GOUDreserve met 1,2 ton verkleinde.

[...]

Bron: Thesilvermountain.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Ron Paul over de invloed van Oekraine op de GOUDprijs

In deze video spreekt Ron Paul over de huidige ontwikkelingen in de GOUDmarkt en met name met betrekking tot het nieuws uit Oekraine. GOUD, stelt Ron Paul, wordt in eerste instantie verhandeld om fundamentele redenen. Uitschieters waarin per dag de GOUDprijs met $35,- stijgt of daalt zijn daarbij niet relevant – traders zoeken voor verklaringen voor dergelijke fluctuaties en komen daarbij uit bij nieuwe ontwikkelingen, zoals de huidige situatie in Oekraïne. Ron Paul beredeneert dat bij verder oplopende spanningen koersverschillen van niet $35 per dag maar wel $300 per dag mogelijk zijn, waarbij nog steeds de fundamenten van de GOUDmarkt in tact blijven.

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Philadelphia Gold & Silver Index veert weer op

De eerste 3 maanden van dit jaar waren gewoonweg fantastisch voor een investering in GOUDmijnaandelen. Investeerders die tijdig van de partij waren konden fikse winsten realiseren. De Philadelphia Gold & Silver Index voelt de wind weer volop in de zeilen blazen en dat is ooit wel eens anders geweest.

De Philadelphia Gold & Silver Index, die 30 bedrijven covert inclusief Barrick and Kinross Gold Corp, kon een winst van zowat 25 procent laten registreren en dat was toch ruim 10 procent meer dan de GOUDprijs zelf. Als deze trend zich doorzet kunnen GOUDmijnen dé belegging van 2014 worden.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 29 april 2014

Zwitserland exporteert voornamelijk GOUD naar Azië

In de top vijf van landen die het meeste GOUD uit Zwitserland importeren staan vier Aziatische landen. Het meeste GOUD gaat naar Hong Kong, India en China, maar ook Singapore importeerde in het eerste kwartaal van 2014 veel GOUD. De twee landen die het meeste GOUD naar Zwitserland exporteerden waren de 'usual suspects', namelijk de VS en het Verenigd Koninkrijk.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$