EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2791 tot 2795 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

Voormalige mafia baas: ‘ Koop fysiek GOUD

Michael Franzese, een voormalige maffiabaas uit New York zei tegen de economische nieuwszender CNBC vorige week het volgende, “De aandelenmarkt is momenteel een zeepbel die gaat barsten op een bepaald punt en wanneer dit plaatsvindt, maak dan je borst maar nat“.

Bankiers zijn niet te vertrouwen Een andere reden om niet meer in aandelen te zitten is volgens hem de corrupte bankiers. Franzese: “Ik heb een heleboel dingen gedaan met mensen die werken op Wall Street en heel veel jongens zijn echt niet te vertrouwen. Ik hou niet er niet van als andere mensen niet goed zorgen voor mijn geld.”.

Lees verder op goudvergelijken.nl
Geplaatst op: zondag 24 augustus 2014

De nieuwe manier van prijsvorming bij zilver

Het gerommel over de manipulatie van de markten voor commodities heeft heel wat stof doen opwaaien in het wereldje van handelaren in grondstoffen. Het was voor iedereen duidelijk dat er iets moest veranderen aan de manier waarop de prijzen voor GOUD, zilver, etc werd gevormd. Eerst werd de zilvermarkt aangepakt.

Want die is eigenlijk de oudste op de London Bullion Market. Het was namelijk al sinds 1897 dat de zilverprijs dagelijks werd vastgelegd via fixing. NM Rothschild and Sons startten anderzijds met de fixing van de GOUDprijs in september 1919, dus kort na het einde van de Eerste Wereldoorlog. Het was dus hoog tijd voor iets nieuws.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Referendum Zwitserse GOUD op 30 november 2014

Het referendum beoogt drie aspecten omtrent het GOUD van de Centrale Bank van Zwitserland. Het eerste aspect betreft de repatriëring van het Zwitserse GOUD. Een deel van het GOUD ligt opgeslagen buiten Zwitserland en de initiatiefnemers willen dat het GOUD in eigen land wordt opgeslagen. Een tweede punt is het stoppen van de verkoop van het Zwitserse GOUD door de centrale bank. Zwitserland bezat in 1999 2600 ton aan GOUDreserves wat relatief veel is gezien de grote van het land. Kort na 1999 verkocht de Zwitserse Centrale Bank 50% van de GOUDreserves op het dieptepunt van de markt. Als laatste punt willen de initiatiefnemers dat de Centrale Bank van Zwitserland 20% van haar reserves in GOUD zal aanhouden.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

GOUD is op weg naar $ 1.075 – zilver naar $ 13

Het technische plaatje voor GOUD en zilver is fors verzwakt de laatste week. De GOUDprijs heeft nog een strohalm om niet in een nieuw neerwaarts patroon te belanden en zilver moet dringen steun zien te vinden. Zoniet dreigen beide edelmetalen af te glijden naar nieuwe dieptepunten, dat zegt een van ’s werelds beste technische analisten Peter L Brandt.

De GOUDprijs was goed op weg om een hoofd-en-schouder patroon in een bodem te volmaken. Een H&S patroon is een zeer betrouwbaar patroon maar kan soms alsnog falen. Om te slagen moet de GOUDprijs boven $ 1.400 eindigen, als het onder $ 1.240 daalt, is de rechtse schouder niet voltooid en heeft het patroon gefaald. Als de GOUDprijs de week afsluit onder $ 1.281 zijn de beren weer in het voordeel, als $ 1.240 niet kan standhouden, kan de GOUDprijs afzakken tot $ 1.074.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 22 augustus 2014

Let op: dit is zo veel geld waard

Op de vraag hoe je veel geld kunt verdienen in de grondstoffensector is het antwoord even gemakkelijk als moeilijk “Koop laag en verkoop hoog”, maar dat is iets dat iedereen je kan vertellen. Pierre Lassonde is een super investeerder in de grondstoffensector. Hij ziet een groot verschil tussen fysiek GOUD en GOUDmijnen. Lassonde stond al aan het roer van een 100-bagger en heeft een nieuwe 100-bagger (aandelen die maal 100 gaan) in aantocht. Dit is zijn geheim.

De beste GOUDmijnen hebben de beste CEO’s. De beste CEO’s weten wat ze moeten doen en vooral weten ze hoe ze problemen moeten aanpakken. Een sterk en ervaren management is onmisbaar voor een succesvolle belegging.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs