Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2791 tot 2795
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Zilver: het ondergewaardeerde supermetaal

Zilver is steeds het kleine broertje van GOUD, het staat steeds in de schaduw en de markt voor zilver is vele malen kleiner dan de markt voor GOUD. Men zegt wel eens dat zilver het GOUD van de arme man is, maar zilver is veel meer dan dat. Je staat versteld als je weet waar men zilver allemaal voor gebruikt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

GOUDprijs zal stijgen wanneer Fed haar vergissing ziet

De GOUDprijs was tot dus ver dit jaar bij de beter presterende investeringen maar sommige waarnemers zijn toch wat teleurgesteld door de prestaties van de edele metalen. Zo heeft het zilver alle moeite van de wereld om opnieuw door de psychologisch belangrijke barrière van 20 dollar te raken. Het GOUD worstelt anderzijds telkens opnieuw met de kaap op 1,300 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan GOUDprijs opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een GOUD bull.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Is de devaluatie van de dollar onvermijdelijk?

Volgens Peter B. Meyer is een devaluatie van de dollar onafwendbaar geworden, nu de steun voor de wereldreservemunt in hoog tempo wegvalt. Gazprom wil gas in euro's afrekenen en Rusland voegt al enige tijd geen dollars meer aan haar reserves toe. Een devaluatie van de dollar gaat volgens Jim Rickards gepaard met een aanzienlijk hogere GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 juni 2014

Zet een klein Zwitsers initiatief de GOUDmarkt op zijn kop ?

Luzi Stamm, lid van het Zwitserse Parlement, en een steeds groeiende groep van de bevolking lanceert een initiatief om de houding van Zwitserland ten opzichte van zijn GOUD grondig te veranderen. In Zwitserland heerst een soort van vrije democratie waardoor dergelijke initiatieven politieke gevolgen hebben en niet zomaar genegeerd kunnen worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$