Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2791 tot 2795
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 juni 2014

Grant Williams: Ik ken niets zo ongeliefd als GOUDmijnaandelen

Het probleem voor vele GOUDliefhebbers is dat er de laatste tijd veel data gepubliceerd werden die goed voor GOUD moeten zijn, maar die een negatieve reactie op de GOUDprijs hadden. Maar de CPI cijfers van vorige week gaven duidelijk aan dat er inflatie in de lift zit, ongeacht wat Yellen daarna nog kwam vertellen.

Veel centrale banken blijven roepen dat ze de rente nog lang zeer laag blijven houden, om de perceptie en het vertrouwen in de markten te behouden. Als de perceptie ontstaat dat de economie het goed genoeg doet, blijft men kopen en investeren. Dit spel van perceptie en vertrouwen werkt … tot het niet meer werkt. En dan komt GOUD als een reddende engel.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 juni 2014

Is olie de reden voor de stijging van de GOUDprijs?

Een vijf jaar oude link tussen olie en de GOUDprijs kwam recent ten einde. De stijgende vraag naar energie en de onverschilligheid ten opzichte van GOUD zorgde er voor dat de correlatie tussen olie en GOUD voor het eerst sinds 2009 negatief werd. De spanningen rond Irak deden de correlatie terug toenemen, maar het bleef negatief. Mogelijk is de explosie van de GOUDprijs op donderdag daar een gevolg van.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 juni 2014

20 redenen waarom de berenmarkt in GOUD deze zomer eindigt

Jim Sinclair van JSMineset  is er heilig van overtuigd dat de berenmarkt in GOUD deze zomer eindigt. Hij ziet hiervoor 20 redenen, nieuwe en oude die staan als een huis. Zowel de fundamenten als de technische factoren nemen een vlucht om het bezit van GOUD meer dan te rechtvaardigen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 22 juni 2014

Longread: De rush naar fysiek GOUD

De crash van de GOUDmarkt zal gepaard gaan met een crash van de GOUDprijs, omdat de papieren claims tegen een discount verhandeld zullen worden ten opzichte van het fysieke metaal. Op dit moment is de prijs van papierGOUD nog leidend voor de fysieke GOUDmarkt, maar als we 'Friend of Another' moeten geloven zal dat niet voor altijd zo blijven.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

crISIS in Irak

Al vanaf 2010 schreven wij van GOUDportal onafgebroken dat het geen goed idee is om de oppositie / Jihadisten te Libië en Syrië te bewapenen. Doch om Ghadaffie en later ook Assad te verwijderen werd de oppositie bij ons in de MSM geliefkoost en door de USA, UK, Frankrijk, Turkije, Qatar en Saoedi-Arabië bewapend. Nu blijkt: Wie wind zaait zal storm oogsten.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$