Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2796 tot 2800
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Opnieuw een losse flodder voor GOUD of zijn we eindelijk vertrokken (Kijk op de Week)

Ik was van plan om deze week eens duidelijk te maken wat het verschil is tussen nominale economische groei en reële economische groei én waarom overheden liever nominale dan reële groei hebben. Maar dat zal voor volgende week zijn want gisteren zette de GOUDprijs een prestatie neer om ‘U’ tegen te zeggen. Is dit een nieuwe losse flodder of zijn we eindelijk vertrokken voor een duurzaam herstel?

Begin dit jaar ging GOUD in alle stilte bijna tot $ 1.400 om daarna terug te vallen naar $ 1.300. Nadat een consolidatieperiode naar beneden werd doorbroken, leek dit het einde van het herstel. Opvallend genoeg bleef het in de financiële media behoorlijk stil, zelfs voor een prijsdaling – te stil. Dit wijst op een grote onverschilligheid op de markt – het kon de meeste analisten niet meer schelen, GOUD was passé – voorbij – schluss.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Beginnen de edelmetalen aan een nieuwe stierenmarkt ?

Meester technisch analist Peter L. Brandt ziet de edelmetalen in een duidelijke bodemvorming die het begin kunnen inluiden van een nieuwe stierenmarkt. De bodempatronen zijn nog niet volledig voltooid, maar met de forse stijging van gisteren neemt de kans fors toe.

GOUD is bezig met een duidelijk hoofd-en-schouder formatie waarbij het nu bouwt aan de rechter schouder. De GOUDprijs moet daarvoor wel boven $ 1.400 sluiten op weekbasis om het patroon af te ronden. Dit zou dan een duidelijk signaal zijn dat de nieuwe stierenmarkt van start is gegaan. $ 2.400 per ounce wordt dan het volgende doel.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

GOUD kan 30 % stijgen – GOUDmijnaandelen 60 %

Gisteren zagen we de omgekeerde wereld op de GOUDmarkt. In plaats van dat er een groot marktorder de prijs naar beneden drukt, drukte een groot marktorder de prijs naar boven. Frank Holmes van U.S. Global Investors ziet nog een opwaarts potentieel voor de GOUDprijs van 30 % waardoor de GOUDmijnen gemakkelijk 60 % kunnen stijgen de komende maanden.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

Stijging GOUDprijs doet GOUDmijnen blinken

Beleggen in GOUDmijnen blijkt in 2014 zeer rendabel. De koers van de GOUDmijnen is afhankelijk van met name de ontwikkelingen in de GOUDprijs. Wanneer de GOUDprijs met 5% stijgt dan boeken de grootste GOUDmijnaandelen een winst van ongeveer 10%. Bij een daling van de GOUDprijs geldt eenzelfde ratio. Sinds de daling van de GOUDprijs vanaf 2011 zijn de koersen van de GOUDmijnaandelen enorm hard gedaald. Maar in 2014 hebben de mijnaandelen het bijzonder goed gedaan.

Bron: TOV-Hazel
Geplaatst: vrijdag 20 juni 2014

De GOUDprijs: wat u ervan zou moeten weten

Om de GOUDprijs en de bewegingen van de GOUDprijs te kunnen verklaren volgt hierbij een uiteenzetting van historische feiten en gebeurtenissen. Deze zijn in het verleden zeker van belang geweest bij de totstandkoming van de verschillende koersbewegingen die de GOUDprijs heeft gemaakt.

[...]Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$