Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2811 tot 2815
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

5 redenen waarom GOUDmijnaandelen klaar staan voor een nieuwe BOOM!!

Met het herstel van de GOUDprijs volgde uiteraard ook het herstel van de GOUDmijnaandelen. Na een furieuze start van 2014 zaten de GOUDmijnaandelen weer enkele maanden in het verdomhoekje. Maar de laatste dagen zette de GOUDmijnaandelen een spurtje neer waardoor de dalende trend werd omgebogen en waarbij men terug boven het 50-daags en 200-daags gemiddelde noteert.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Dit is de cyclus die GOUDliefhebbers moeten volgen

Alles gaat in cyclussen, ook op monetair gebied. De Fed Fund rate beweegt zich ook in cyclussen. Momenteel zitten we in de overgang van fase IV naar fase I, beide fases zijn goed voor GOUD en GOUDmijnaandelen. Het einde van de GOUDcyclus is dus nog niet in zicht – aldus Value Walk.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 juni 2014

Zilver: het ondergewaardeerde supermetaal

Zilver is steeds het kleine broertje van GOUD, het staat steeds in de schaduw en de markt voor zilver is vele malen kleiner dan de markt voor GOUD. Men zegt wel eens dat zilver het GOUD van de arme man is, maar zilver is veel meer dan dat. Je staat versteld als je weet waar men zilver allemaal voor gebruikt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

GOUDprijs zal stijgen wanneer Fed haar vergissing ziet

De GOUDprijs was tot dus ver dit jaar bij de beter presterende investeringen maar sommige waarnemers zijn toch wat teleurgesteld door de prestaties van de edele metalen. Zo heeft het zilver alle moeite van de wereld om opnieuw door de psychologisch belangrijke barrière van 20 dollar te raken. Het GOUD worstelt anderzijds telkens opnieuw met de kaap op 1,300 dollar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan GOUDprijs opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een GOUD bull.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$