Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2816 tot 2820
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Dit is de reden waarom de GOUDprijs ineens kan stijgen

John Stephenson, beheerder van First Asset Investment Management Inc. in Toronto, ziet op economische gronden geen redenen om te investeren in de GOUDprijs, wel integendeel. In de huidige omstandigheden, met de nadruk op ‘huidige’, lijkt het verstandiger om GOUD te verkopen dan om GOUD te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Het GOUD wordt massaal gedumpt

De GOUDprijs kreeg vorige week een aantal flinke tikken te verduren. De GOUDprijs sloot uiteindelijk ruim 3 procent lager. De voorbijgaande weken bleef de GOUDprijs vooral stil liggen, maar daar kwam dus afgelopen week een einde aan. Fundamenteel gezien was deze daling niet te verwachten. We ontvingen immers de laatste weken een aantal goede berichten over de GOUDverkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

10 redenen voor een zomerrally van de GOUDprijs

Het klinkt ongeloofwaardig, maar de GOUDprijs zou deze zomer wel eens een sterke rally kunnen neerzetten. Het negatieve sentiment rond GOUD neemt door de recente koersdaling weer grote proporties aan, maar op de financiële markten gaat het dikwijls naar de andere kant dan de verwachtingen. SilverDoctors ziet dan ook tien redenen waarom we een rally kunnen krijgen van de GOUDprijs deze zomer:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

Weinig mensen geloven in de toekomst van de GOUDmarkt

Wat zal de GOUDprijs in de komende maanden doen? Waar zal de GOUDprijs op het einde van dit jaar staan? Twee makkelijke vragen waarop het echter buitengewoon moeilijk is om een antwoord te formuleren. Het GOUD heeft zich in de afgelopen maanden vaak als een jo-jo gedragen. Op en neer, en neer.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

GOUDprijs goedkoopst ten opzichte van aandelen sinds 2008

De GOUDprijs heeft het niet onder de markt in het tweede kwartaal van 2014. Vorige week moest de GOUDprijs al 3 % prijs geven en in het begin van de week werd deze trend verder gezet. De GOUDprijs boekte 7 verlieslatende handelssessies op rij. Dankzij het sterke eerste kwartaal blijft de GOUDprijs nog wel op positief terrein.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$