Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2821 tot 2825
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

GOUDsmokkel India loopt uit de hand

Sinds de importheffingen op GOUD in India vorig jaar meerdere malen zijn verhoogd neemt de smokkel van GOUD sterk toe. De Indiase regering stelde de importheffing in op het tekort op de lopende rekening terug te brengen.

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie van de GOUDprijs is doodnormaal

Wie zonder problemen geld kan toveren uit het niets, kan ook zonder problemen posities innemen op de markten. De GOUDprijs is een barometer voor de gezondheid van het financiële systeem. Als het systeem ziek is, prefereert men GOUD omdat GOUD altijd op een of andere manier terugkeert naar het monetaire systeem. Maar in de wereld van fiat geld, is het gemakkelijk om de symptomen van een ziek systeem te maskeren. Manipulatie van de GOUDprijs is dan ook dood normaal, aldus MarketUpdate.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Trek niet te snel conclusies: GOUD is een safe haven

Vorig jaar was het niets dan kommer en kwel op de GOUDmarkt. De GOUDprijs ging zwaar onderuit, op jaarbasis werd een troy ounce GOUD ruim een kwart goedkoper. GOUD was uiteraard geen alleenstaand geval, ook andere edele metalen als zilver, platina, palladium, etc. gingen zwaar onderuit.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Kostprijs winning GOUD bedraagt 1,000 tot 1,200 dollar

Door de eerste maanden van dit jaar is de situatie op de GOUDmarkt grondig gewijzigd. Die wijziging ging niet toevallig gepaard met de terugkeer van de Exchange Traded Fund (ETF) investeerders op de markt. Het waren namelijk zij en niemand anders die vorig jaar aan de basis van de ongeziene uitverkoop bij het GOUD lagen.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: donderdag 5 juni 2014

Manipulatie GOUDprijs erger dan gedacht

De manipulatie van de GOUDprijs is op veel grote schaal gebeurd dan alleen door handelaar Daniel Plunkett van Barclays, waarvoor de Britse bank met £26 miljoen is beboet.

Dat concludeert de Financial Times na een rondgang onder partijen in de markt. Volgens een handelaar was het beïnvloeden van de GOUDprijs ‘routine’ en zouden meer banken daarbij betrokken zijn.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$