EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2826 tot 2830 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

GOUD en China

China komt om in de dollars en dat is dus het laatste wat China wil. Deze dollars worden dus veelal via de centrale bank ingewisseld voor... GOUD. Zo gaat heel de GOUDopbrengst van de mijn in China rechtstreeks de kluis in. De bedrijven krijgen er de dollars mee waarmee ze in de wereld spullen of belangen mogen kopen. Als de dollars maar uitgegeven worden.

[...]

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: vrijdag 11 juli 2014

GOUD moet $ 1.350 slopen om definitief op het juiste spoor te zitten

GOUD wordt dikwijls aanzien als een indekking tegen inflatie. Het huidige beleid van lage rente zou inflatie in de hand moeten werken, maar tot op heden is inflatie uitgebleven. Toch zegt Value Walk dat ZIRP en QE de GOUDprijs hoger zal sturen de komende jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

Deze GOUDmijn zal blijven stijgen, wacht niet te lang meer

GOUDmijnaandelen zitten in een fantastische flow dit jaar. Na de uitbraak van januari – februari volgde een consolidatieperiode, maar nu staan de GOUDmijnaandelen terug in vuur en vlam. En wie dacht dat de GOUDmijnen duur zijn na een forse rally, heeft het verkeerd. GOUDmijnen waren zo ondergewaardeerd na de pandoering van 2013 dat ze na een forse rally nog steeds goedkoop te noemen zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

India handhaaft importheffing GOUD

India verraste vandaag de GOUDmarkt door de importheffing op GOUD te handhaven, zo meldt Reuters op haar website. De importheffing op GOUD blijft staan op 10%. India is na China de grootste GOUDconsument van de wereld en importeerde in 2013 ongeveer 1000 ton GOUD. De GOUDfuture in India sprong 2% omhoog op nieuws. De markt rekende juist op een reductie van de importheffing. De grootste GOUDhandelaar in India gaf gisteren aan te verwachten dat de minister van financiën waarschijnlijk de importheffing zou verlagen naar 6%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: donderdag 10 juli 2014

Kan inflatie de GOUDprijs in beweging brengen?

Traditioneel wordt de GOUDprijs altijd gekoppeld aan geografische onrust en aan inflatie. Die geografische onrust slaagt er voorlopig niet in om de GOUDprijs in beweging te brengen. De vraag die op ieders lippen ligt is dan ook de volgende: zal de inflatie er wel in slagen om het GOUD weer richting de kaap van 2,000 dollar te duwen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.
Vanaf heden ontvang je dagelijks de dagelijkse headlines.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs