Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8145 artikelen gevonden. Artikel 2826 tot 2830
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Roekeloze Fed kan GOUDprijs opjagen tot 5,000 dollar

Peter Schiff, chief executive officer van Euro Pacific Capital, staat er om bekend zich aan uitspraken te wagen die iemand anders niet doet of niet durft te doen. Hij is een veelgevraagd spreker op colloquia, ook al omdat Schiff een man is die niet op zijn tong is gevallen. Hij staat op de eerste plaats bekend als een GOUD bull.

Bron: Doijer & Kalff
Geplaatst: zaterdag 14 juni 2014

Is de devaluatie van de dollar onvermijdelijk?

Volgens Peter B. Meyer is een devaluatie van de dollar onafwendbaar geworden, nu de steun voor de wereldreservemunt in hoog tempo wegvalt. Gazprom wil gas in euro's afrekenen en Rusland voegt al enige tijd geen dollars meer aan haar reserves toe. Een devaluatie van de dollar gaat volgens Jim Rickards gepaard met een aanzienlijk hogere GOUDprijs.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 juni 2014

Zet een klein Zwitsers initiatief de GOUDmarkt op zijn kop ?

Luzi Stamm, lid van het Zwitserse Parlement, en een steeds groeiende groep van de bevolking lanceert een initiatief om de houding van Zwitserland ten opzichte van zijn GOUD grondig te veranderen. In Zwitserland heerst een soort van vrije democratie waardoor dergelijke initiatieven politieke gevolgen hebben en niet zomaar genegeerd kunnen worden.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 juni 2014

Er komt een nieuwe massale welvaartstransfer op gang

Fysieke welvaart verhuist al verschillende jaren van west naar oost. Het westen ziet geen nut meer in een barbaars relikwie als fysiek GOUD en in het oosten zijn ze er zot van. Als het westerse papieren vermogen de volgende ‘Big Reset’ overleeft, zal ook hier een enorme welvaartstransfer plaatsvinden van generatie op generatie – aldus Business Insider.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Gundlach: “GOUD naar 1500″

GOUD heeft het zwaar te verduren. Al jaren zit de prijs van het edelmetaal in een dalende trend. Maar de obligatiekoning Gundlach denkt dat er een einde is gekomen aan de neerwaartse beweging. In zijn jongste webcast maakte Gundlach duidelijk dat GOUD nu een bodem heeft geplaatst en op weg is naar 1500 dollar per ounce. Hij kijkt hiervoor niet enkel naar de fundamenten van GOUD, maar ook naar het sentiment rondom het gele edelmetaal dat op een absoluut dieptepunt is aanbeland.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$