Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2831 tot 2835
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 10 juni 2014

Aankopen GOUD China dwarsbomen FED

GOUD en de rol van de Amerikaanse Dollar stonden centraal in week 23. De GOUDaankopen door China dwarsbomen de plannen van de FED en Amerikaanse banken. De FED is indirect betrokken bij de manipulatie van de GOUDprijs. Amerikaanse banken als Goldman Sachs, JP Morgan Chase, Citibank en Morgan Stanley voeren de verkopen van GOUD uit in de markt met als doel de GOUDprijs te drukken. De Chinezen maken hier gebruik van door het fysieke GOUD voor een gunstige prijs te kopen. De Amerikaanse banken hebben als doel om na het dumpen van het GOUD in de markt het GOUD op een later tijdstip tegen een lagere prijs weer terug te kopen. De Chinese GOUDaankopen verhinderen het spel dat jaren lang werd gespeeld.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 10 juni 2014

GOUDprijs lager – maar wat doet China

Nadat de GOUDprijs een tijdje geleden een nieuwe tik te verwerken kreeg, lijkt het een nieuwe steun gevonden te hebben rond $ 1.250. De analistenverwachtingen schieten dan ook weer alle richtingen uit van $ 1.000 tot $ 2.000. De GOUDprijs daalde onder andere door de zogezegde lagere vraag naar GOUD uit China. Dit is echter een kwestie van perceptie, maar wat wel vast staat is dat China een belangrijke rol zal blijven spelen over de GOUDprijs.

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 9 juni 2014

GOUD toch FOUT? en ZILVER?

De centrale banken zijn vooralsnog in staat gebleken het monetaire systeem middels QE in stand te houden niettegenstaande een uitputtend koopkrachtverlies van de dollar, euro en yen. De hierin uitstaande schulden belopen intussen ruimschoots het totale bruto mondiale product, die het huidige monetaire systeem tot een absolute farce hebben gemaakt en daarmee tot de afgrond hebben weten te brengen. Dit werd zojuist nog eens bevestigd door voormalig ECB bestuurslid Jürgen Stark tijdens een bijeenkomst in het Ludwig von Mises Instituut in München (de lezers van mijn column intussen wel bekend) die ook sprak van een pure fictie.

[...]

Bron: Goud-Portal.nl
Geplaatst: maandag 9 juni 2014

Dit is waarom elke andere vorm dan ons huidige financieel systeem geen optie is

Een economie, welke draait op geleend geld, is veel beter in een bepaalde richting te sturen door een klein groepje politici of machthebbers. Met een dergelijk systeem kan het bankwezen in samenwerking met policiti grote projecten financieren zoals oorlogen, bouw van atoomwapens of satelieten maar ook winning van grondstoffen... GOUD en BitCoins zijn hier de grote vijanden...

[...]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 9 juni 2014

Stijging GOUDprijs als deze weerstand wordt gebroken

Met het GOUD wil het nog altijd niet zo goed lukken. In april kregen we weer eens een mini flash crash waarbij de GOUDhandel moest stopgezet worden, in de laatste week van mei nog eentje. Het aantal verkooporders op de futuresmarkt was telkens zo groot dat er onvoldoende kopers als tegenpartij gevonden konden worden. Met het gekende gevolg.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$