EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2831 tot 2835 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 12 augustus 2014

4 redenen dat zilver beter is dan GOUD

Zilver en GOUD zitten al meer dan een jaar in een bodemproces. Een echte uitbraak hebben we nog niet gezien, maar een herhaling van 2013 moeten we ook niet direct vrezen. De vraag is dan ook “Wat is nu het beste edelmetaal van de twee?”. Georges Soros bijvoorbeeld ‘gokt’ op GOUD met een investering van $ 120 miljoen in Barric Gold, maar de mensen van The Motley Fool zien 4 goede redenen waarom zilver het favoriete edelmetaal kan worden de komende maanden / jaren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Nog een reden om GOUD te kopen

Papieren bankbriefjes of munten brengen ook niets op. Je moet dat geld al naar de bank brengen of in een verzekeringsproduct steken om er een rentevergoeding voor te krijgen. Maar als die bank of verzekeringsmaatschappij failliet gaat, verlies je al je geld. Van de Grote Depressie tot de Grote recessie was er totaal geen reden om aan te nemen dat er kans was op een faillissement, maar Lehman Brothers, Northern Rock, Fortis en nu Banco Espiritio Santo leren ons dat dit niet meer het geval is.

En dat is een voorname reden om GOUD te kopen. Het is altijd goed om GOUD te kopen, maar vooral als er een hoog systeem risico is want GOUD kan niet failliet gaan. GOUD beschermt de koopkracht op lange termijn en dat is de rentevergoeding die je krijgt door GOUD te kopen – aldus Goldbroker.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Palladiumprijs kan nog lang hoog blijven

Akkoord, de edele metalen waren niet de ‘hottest’ sector van de afgelopen maanden. GOUD en zilver hebben onze hoop beschaamd door weinig hartverwarmende prestaties neer te zetten. Maar veel zorgen maken we ons daar niet over. Het tijdstip van het GOUD zal eerder vroeg dan laat wel aanbreken. En ook zilver zal dan niet ontbreken.

GOUD en zilver bewegen meestal in onderlinge correlatie, waarbij GOUD vaak het meest volatiel is. Dat heeft te maken met het feit dat GOUD weliswaar een edel metaal is, maar daarnaast ook industriële toepassingen heeft. Aan zilver is dan ook een cyclisch kantje verbonden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Hoe lang kan de GOUDprijs dit nog volhouden ?

De GOUDprijs heeft forse steun rond $ 1.290 / $ 1.280 maar ondervind forse weerstand rond $ 1.310. De uitbraak tot boven $ 1.320 vorige week was slechts een kort leven gegund, daarna daalde de GOUDprijs terug onder de belangrijke weerstand. Eerder dit jaar zorgde een lange consolidatieperiode in dezelfde trading range voor een uitbraak naar beneden.

Als zilver een raadgever mag zijn, ziet het er alvast niet goed uit. De zilverprijs heeft steun tussen $ 20 en $ 19,25 maar kon een klein herstel van de GOUDprijs vorige week niet volgen. Zilver presteert traditioneel beter dan GOUD als de prijzen omhoog gaan, maar slechter als de prijzen naar beneden gaan. Technisch gezien ligt zilver er zwakker bij dan GOUD.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 11 augustus 2014

Vergeet GOUD en zilver, de prijs van dit edelmetaal is niet te stoppen

Robert Friedland is zonder twijfel een van de meest succesvolle investeerders in grondstoffen ter wereld. De laatste jaren stond hij mee aan het roer bij de uitbouw van ’s werelds 4e grootste nikkel mijn, een van ’s werelds grootste koper mijnen en de grootste GOUDmijn in Alaskan. Friedland vergaarde hiermee een fortuin en richt nu zijn aandacht op … platina.

Friedland ziet nog enorm veel potentieel voor platina, en de reden is simpel: urbanisatie. Urbanisatie is de verhuis van mensen van het platte land naar de stad, dit is de grootste sociale en economische transformatie uit de geschiedenis.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs