EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2836 tot 2840 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Death cross kan GOUD verder in de vernieling schoppen

We trappen uiteraard een open deur in door te stellen dat de edele metalen dit jaar niet hebben gedaan dan wat we hadden verwacht. Een uitzondering mag worden gemaakt voor palladium dat er in geslaagd is om met nieuwe recordprijzen uit te pakken. Maar die recordrace is aan markt specifieke factoren te wijten.

Er is namelijk een grote stijging van de vraag naar katalysatoren voor de auto-industrie en dat is positief voor de prijs van palladium. Ook platina doet het niet zo slecht en dat heeft dan weer te maken met de aanhoudende golf van stakingen die de mijngebieden in Zuid-Afrika blijft teisteren. Maar GOUD en zilver hebben niets met katalysatoren te maken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Vergeet GOUD. Zink is de toekomst!

Als je de laatste doemberichten over de aandelenmarkten beu bent dan is het tijd om sectoren en/of bedrijven te overwegen waar je nog niet over hebt gedacht. Zink is bijvoorbeeld een metaal waar maar weinig beleggers niet overheen hebben gekeken. Volgens Wall Street Journal heeft het materiaal alles in zich om een waardige tegenstander te zijn voor GOUD.

Om preciezer te zijn, gaat het hier om een relatief klein bedrijf met een wel uitzonderlijk opvallende naam, Horsehead Holdings. De onderneming laat zich door staalfabrieken betalen om hun overtollige zink op te halen en te recyleren. Het eindproduct van Horsehead is uiteindelijk van hogere kwaliteit dan de grondstof waarmee het bedrijf is begonnen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Centrale banken kochten in juni opnieuw GOUD

Centrale banken hebben in de maand juni opnieuw GOUD aan hun reserves toegevoegd, zo schrijft Bloomberg op basis van nieuwe cijfers van het IMF. Eerder werd al bekend dat Rusland in deze maand 500.000 troy ounce GOUD aan haar reserves had toegevoegd, maar er waren wereldwijd meer landen met interesse voor het edelmetaal. Ook Kazachstan, Mexico, Kirgizië, Tadzjikistan, Servië, Griekenland en Ecuador besloten vorige maand GOUD te kopen.

Lees verder op
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Belangrijk bericht voor diegene die GOUDmijnaandelen hebben of willen kopen

Je hoort overal dat het tijd is om GOUDmijnaandelen te kopen. De sector zit al sinds begin dit jaar in een sterke rally. Maar GOUDmijnaandelen kunnen gevaarlijk zijn voor beleggers. Er is een overtuiging die beleggers veel geld kunnen kosten. Het is op dit moment een goed idee om GOUDmijnaandelen te kopen, … maar je mag er zeker niet verliefd op worden en denken dat ze eeuwig blijven stijgen.

Na de crash van eind 2011 tot midden 2013 van de GOUDprijs gingen de GOUDmijnaandelen door een ware hel. Maar de GOUDprijs zet een stevige bodem neer eind juni en eind december vorig jaar. In juni dit jaar werd een hogere bodem neergezet waardoor de GOUDprijs terug in een opwaartse trend zit en GOUDmijnaandelen het zeer goed doen in 2014.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 juli 2014

Centrale bank Rusland koopt GOUD

De GOUDreserves van een groot aantal centrale banken zijn in juni van dit jaar verder uitgebreid. Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) maakte recent de gegevens bekend. Sinds enkele jaren zijn centrale banken kopers in plaats van verkopers van GOUD.

De centrale banken van Rusland, Kazachstan, Mexico, Griekenland, Equador, Kirgizië en Tadzjikistan hebben hun GOUDreserves in juni zien toenemen. Duitsland heeft na Amerika de grootste GOUDreserves. Het Duitse GOUD ligt voor 80% opgeslagen in eigen land. De overige 20% ligt in Amerika, Frankrijk en London. De centrale bank van Duitsland zag de GOUDreserves met 1 miljoen ounces afnemen. Dit is een te verwaarloze daling van de GOUDreserves (0,0009%). China heeft haar GOUDreserves al enige jaren niet bekend gemaakt. Er wordt gespeculeerd dat de centrale van China inmiddels tussen de 3000 en 6000 ton in bezit zou hebben en boven Duitsland staat qua GOUDreserves.

Lees verder op thebullionhouse.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs