Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2836 tot 2840
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 8 juni 2014

Lunch met Warren Buffett kost 1,6 miljoen euro

Een man uit Singapore heeft waarschijnlijk zijn allerduurste lunch ooit gereserveerd. Andy Chua mag met het hoogste bod van bijna 2,2 miljoen dollar (1,6 miljoen euro) aan de dis schuiven voor een middagmaal met sterinvesteerder Warren Buffett. De Amerikaan wordt beschouwd als de op twee na rijkste mens ter wereld. Zijn adviezen zijn naar verluidt van GOUDwaarde.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 8 juni 2014

GOUD en zilver report (Week 23)

De GOUDprijs steeg de afgelopen week met 0,2%, terwijl de zilverprijs met ongeveer 1% omhoog ging. De volatiliteit was gedurende de week relatief laag, met uitzondering van donderdag. De ECB maakte toen bekend de rente te verlagen. Dit zorgde voor een tijdelijke spike in edelmetalen en een korte dip in de wisselkoers van de euro.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Dit is de reden waarom de GOUDprijs ineens kan stijgen

John Stephenson, beheerder van First Asset Investment Management Inc. in Toronto, ziet op economische gronden geen redenen om te investeren in de GOUDprijs, wel integendeel. In de huidige omstandigheden, met de nadruk op ‘huidige’, lijkt het verstandiger om GOUD te verkopen dan om GOUD te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 7 juni 2014

Het GOUD wordt massaal gedumpt

De GOUDprijs kreeg vorige week een aantal flinke tikken te verduren. De GOUDprijs sloot uiteindelijk ruim 3 procent lager. De voorbijgaande weken bleef de GOUDprijs vooral stil liggen, maar daar kwam dus afgelopen week een einde aan. Fundamenteel gezien was deze daling niet te verwachten. We ontvingen immers de laatste weken een aantal goede berichten over de GOUDverkopen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 6 juni 2014

10 redenen voor een zomerrally van de GOUDprijs

Het klinkt ongeloofwaardig, maar de GOUDprijs zou deze zomer wel eens een sterke rally kunnen neerzetten. Het negatieve sentiment rond GOUD neemt door de recente koersdaling weer grote proporties aan, maar op de financiële markten gaat het dikwijls naar de andere kant dan de verwachtingen. SilverDoctors ziet dan ook tien redenen waarom we een rally kunnen krijgen van de GOUDprijs deze zomer:Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$