Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8162 artikelen gevonden. Artikel 2846 tot 2850
Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 13 juni 2014

Er komt een nieuwe massale welvaartstransfer op gang

Fysieke welvaart verhuist al verschillende jaren van west naar oost. Het westen ziet geen nut meer in een barbaars relikwie als fysiek GOUD en in het oosten zijn ze er zot van. Als het westerse papieren vermogen de volgende ‘Big Reset’ overleeft, zal ook hier een enorme welvaartstransfer plaatsvinden van generatie op generatie – aldus Business Insider.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Gundlach: “GOUD naar 1500″

GOUD heeft het zwaar te verduren. Al jaren zit de prijs van het edelmetaal in een dalende trend. Maar de obligatiekoning Gundlach denkt dat er een einde is gekomen aan de neerwaartse beweging. In zijn jongste webcast maakte Gundlach duidelijk dat GOUD nu een bodem heeft geplaatst en op weg is naar 1500 dollar per ounce. Hij kijkt hiervoor niet enkel naar de fundamenten van GOUD, maar ook naar het sentiment rondom het gele edelmetaal dat op een absoluut dieptepunt is aanbeland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

China blijft massaal GOUD kopen

China is momenteel de grootste consument van GOUD in de wereld en de GOUDhonger van de Chinezen lijkt maar niet te stoppen. China blijft in bulk GOUD kopen en verkoopt tevens Amerikaanse staatsobligaties. Voor sommige waarnemers is dit een teken aan de wand, Beijing zou geen vertrouwen meer in de dollar hebben.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

Grondstof met laag risico en hoog potentieel

Een opportuniteit als de deze kom je niet vaak tegen in je leven. Achteraf zullen vele beleggers zich weer voor de kop slaan dat ze niet vanaf het begin de trend hebben gevolgd, ook al wisten ze dat een ommekeer er zat aan te komen. Er is nu eenmaal nog een verschil tussen een trend zien en er in geloven en er naar handelen. De meeste beleggers wachten dan ook op beterschap alvorens de beslissende stap te nemen, maar dan ligt een groot deel van de winst al achter hen. Zo zal het deze keer ook gaan met de uraniumsector.

Rick Rule is een van die mensen die ontzettend rijk werd door grondstofaandelen op te pikken voor een prikje, zowel in GOUD, zilver, olie en koper. De man heeft dus een neus voor grondstoffen. Vandaag is Rick Rule vooral gefocust op de uraniumsector. Rick Rule garandeert met bijna 100% zekerheid dat wie vandaag investeert in de uraniumsector op een termijn van 5 jaar mooie winsten zal maken.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 12 juni 2014

De overgang naar een nieuw monetair systeem zal zeer chaotisch verlopen

Met GOUD en zilver al bijna 3 jaar in dalende lijn en de Amerikaanse aandelen in stijgende lijn lijkt het wel alsof alles terug in orde is. Maar met QE 3 manipuleert de Federal Reserve de markten als nooit tevoren en er is altijd een prijs te betalen voor manipulatie. De wereld druipt in schulden waarbij schulden sneller stijgen dan het bbp. Mensen verwarren geld ook al snel met schulden. Het grote probleem is dan ook dat we deze schulden consumeren en niet investeren.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$