Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7983 artikelen gevonden. Artikel 286 tot 290
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 13 november 2016

Infographic: Alles wat u moet weten over olie

Altijd al meer feiten willen weten over onze olie economie? Wie zijn de grootste olieproducerende landen? Waar is de olieprijs het duurst en waar is olie goedkoop? Wat is de wereldwijde productie van olie? Wat zijn de wereldwijde olievoorraden? Wie vebruiken het meest van het zwarte GOUD en welke oliebedrijven zijn het grootst? In deze onderstaande en zeer uitgebreide infographic alles wat u moet weten over olie. Via Dr-Discount

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 11 november 2016

GOUDprijs daalt 2,4%, zilver 4% onderuit

De GOUDprijs is zojuist met 2,39% gedaald naar €36.505 per kilogram, terwijl de zilverprijs zelfs met bijna 4% onderuit ging tot €531,33 per kilogram. Niet alleen de prijs van edelmetalen maakt een duikeling, ook grondstoffen als olie en koper gingen hard onderuit gaan. Volg de ontwikkeling van de GOUDprijs realtime op GOUDstandaard.com.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Hoe $3 biljoen acuut toegang krijgt tot de GOUDmarkt

We staan op de startstreep van zeer krachtige stierenmarkt, wellicht zelfs de grootste stierenmarkt in de geschiedenis voor GOUD. We hebben het hier niet over een GOUDmarkt zoals in 1970 toen de GOUDprijs steeg van $35 naar $800 dollar, of van het afgelopen decennium toen GOUD een langdurige stijging doormaakte van $250 naar $1.900 dollar. Deze keer zal het compleet anders zijn – groter.

Inderdaad, centrale banken over de hele wereld doen hun best om aan de vraag van hun politieke vrienden tegemoet te komen door het blijven drukken van geld, maar deze factor valt eigenlijk in het niet bij enkele katalysatoren die de GOUDprijs werkelijk als een raket de lucht in zullen stuwen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

Bitcoin blijkt veilige toevluchtshaven in tijden van onzekerheid

Het bericht dat Donald Trump de volgende president van de Verenigde Staten wordt, heeft ook op de financiële markten de nodige deining veroorzaakt. Een aantal investeerders ontvluchtte daarbij de markten voor aandelen en obligaties en ging op zoek naar veilige alternatieven.

In tijden van onrust biedt GOUD meestal een uitgelezen vluchtweg, maar na de verkiezing van Trump werd ook naar andere oplossingen gezocht. Daarbij bleken opvallend veel partijen naar de virtuele munt bitcoin te kijken als bestemming voor hun operaties.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 10 november 2016

President Trump goed nieuws voor de GOUDbelegger

In augustus 2015 ging ik overstag en koos ik resoluut voor Donald Trump. Toen sloot hij voor de ogen van de camera’s een deal met APMEX, een belangrijke edelmetaaltrader.

Dat bedrijf huurt een verdieping van een van Trumps wolkenkrabbers in Manhattan en betaalt de huurwaarborg in… GOUD.

Dat was voor mij een duidelijk signaal: Trump is dé kandidaat voor gold bugs en redpilled investeerders.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$