Nieuws / Artikelen met het woord

goud

7982 artikelen gevonden. Artikel 2851 tot 2855
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 7 april 2014

GOUD is in slecht weer beland

GOUD wist deze week opnieuw een nieuwe lagere koers neer te zetten. Deze lagere koers berekenen wij over de laatste zeven weken. Op dit moment lijkt het GOUD dus nog niet klaar te zijn met dalen. Toch ontvangen we uit verschillende hoeken positief nieuws over de GOUDprijs.

Bron: TOV Hazel
Geplaatst: zondag 6 april 2014

GOUD onder $ 1300 per ounce

Serieuze steun heeft de GOUDprijs gevonden onder $ 1300 per ounce op $1292, hierna vonden er noteringen plaats die weer richting $ 1300 liepen. Door de geluiden die komen uit de V.S. over een aanzwengelende economie moest GOUD het dus weer eens stevig ontgelden. Volgens Yellen (Fed) zal de rente het volgende jaar gaan stijgen. Dit was voor veel speculanten/beleggers het teken om terug naar dollars en de aandelenmarkten te snellen.

[...]

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 6 april 2014

GOUD en zilver report (Week 14)

De prijzen van GOUD en zilver stegen de afgelopen week met iets meer dan 1%. Het grootste deel van de prijsstijging was het gevolg van banencijfers uit de VS, die iets slechter bleken dan verwacht. Verder was er weinig nieuws dat de markt in beweging kon brengen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

Reactie GOUDprijs op uitslag van Indische verkiezingen

De Indiërs trekken deze maand naar de stembus, en dat kan ditmaal gevolgen hebben voor de GOUDprijs. Op het eerste gezicht lijkt het wel een enigma: wat kan in hemelsnaam het verband zijn tussen de verkiezingen in India en de evolutie van de GOUDprijs? Dat het verband er wel degelijk is zal snel blijken.

Indiërs zijn dol op GOUD, bij grote feesten en bij huwelijken wordt traditioneel GOUD als geschenk gegeven. De klemtoon van het seizoen van de feesten valt op de tweede helft van het jaar, en dan moeten de verkopers van juweliers en GOUD letterlijk overuren kloppen, hun winkels worden letterlijk bestormd.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 4 april 2014

GOUDprijs update 3/4 Chinese zilverimport

De Chinese zilverimport is een vreemde eend in de bijt. China importeerde ten opzichte van 2012 in 2013 meer van alle ‘bekende’ edelmetalen (GOUD, platinum, palladium). Alleen de zilverimport bleef achter. De Chinese zilverimporteurs waren niet gevoelig voor de lagere koersen van afgelopen jaar.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$