EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
42
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2861 tot 2865 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: woensdag 23 juli 2014

GOUD kopen” het advies van Willem Middelkoop in ‘De Big Reset’

“Het is mijn mening dat voor 2020 het wereldwijde financiële systeem opnieuw ‘reset’ zal moeten worden voor een nieuw paradigma, waarin GOUD een grotere rol zal spelen (…)”, schrijft Willem Middelkoop voor The GoldRepublic Journal. Hij beschrijft zijn visie uitgebreid in zijn meest recente boek, ‘De Big Reset’, tevens de naam van zijn eerste Engelse boek. “GOUD kopen”, zo lijkt het devies. GOUD zal immers bij een dergelijke reset opnieuw — direct of indirect — een monetaire rol gaan spelen. Lees hieronder ter kennismaking de volledige bijdrage van Willem Middelkoop aan The GoldRepublic Journal:

Veertig jaar nadat Nixon in 1971 de dollar loskoppelde van GOUD, moet de VS nog steeds vechten om de rol van de dollar als wereldreservemunt in stand te houden. Aan die positie ontleent de VS voor een groot deel haar status als wereldwijde supermacht.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 23 juli 2014

Rusland kocht in juni 15,5 ton GOUD

De Russische centrale bank heeft in juni 15,5 ton GOUD aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit de laatste cijfers van de centrale bank. Rusland koopt sinds 2006 stelselmatig GOUD bij, nog voor het uitbreken van de financiële crisis. Het resultaat daarvan is dat het land inmiddels ruim 1.080 ton heeft liggen, vier keer zoveel als acht jaar geleden.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 23 juli 2014

China stoomt zich klaar voor een nieuwe globale munt

De groei van de handel in edelmetalen in China is geen toeval. China denkt altijd enkele stappen vooruit. Als China een rol wil spelen in het internationale banksysteem, moeten de banken klaar gestoomd worden om het spel te kunnen spelen. Traders moeten klaar zijn om kapitaalstromen te begrijpen en internationale transacties kunnen verwerken, ook bij de edelmetalen. China is de grootste producent en consument van GOUD, er is dus geen reden dat China geen prominente rol zal spelen in de toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Aziaten importeren massaal GOUD uit Zwitserland

Aziatische landen willen niet langer het dollarimperium ondersteunen en kopen daarom steeds meer GOUD. Deze cijfers van de Zwitserse douane zijn daar het harde bewijs van. In de eerste helft van dit jaar importeerden Aziatische landen gezamenlijk 600 ton GOUD uit Zwitserland, bijna even veel als de totale Nederlandse GOUDvoorraad!

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Volgens Paul Craig Roberts is al het Amerikaanse GOUD weg

Voormalig U.S. Treasury official Dr. Paul Craig Roberts is er van overtuigd dat de Verenigde Staten door zijn volledige GOUDvoorraad heen is, ook het GOUD dat het bewaart voor andere landen zoals Duitsland. De aankondiging van Duitsland om de poging tot repatriëring van het GOUD te staken, ziet Dr. Paul Craig Roberts als het ultieme signaal dat er geen GOUD meer is in de Amerikaanse kluizen.

Dat Duitsland opnieuw tevreden is om zijn GOUD in Amerikaanse handen toe te vertrouwen is pure propaganda. Volgens Dr. PC Roberts betekent dit gewoon dat de VS geen GOUD meer heeft en dat Duitsland gedwongen werd om levering van zijn GOUD te stoppen. Mogelijk heeft de VS Duitsland gechanteerd of andere voordelen toegekend. Maar Duitsland kan zijn GOUD niet meer terug krijgen omdat het er niet meer is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs