Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8112 artikelen gevonden. Artikel 2866 tot 2870
Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

AFM waarschuwt voor GOUDaanbieder

Karatbars richt zich vermoedelijk ook op Nederlandse consumenten en heeft daarvoor geen vergunning, aldus de toezichthouder.

Karatbars biedt tijdens conferenties en via internet en social media investeringen in GOUD aan. Daarbij worden beleggers aangespoord om zelf nieuwe beleggers te werven.

De AFM spreekt van ''multi-level marketing'', een zakenmodel dat veel overeenkomsten heeft met een piramidespel.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Barclays krijgt £26 miljoen boete voor manipulatie GOUD fixing

Barclays heeft van de Britse toezichthouder een boete van £26 miljoen gekregen voor het manipuleren van de GOUDprijs fixing. Handelaar Daniel James Plunkett maakte misbruik van een fout in het computersysteem van de bank en wist op die manier ten koste van de klanten geld te verdienen aan de GOUDprijs fixing. De handelaar mag zijn werk niet meer uitvoeren en krijgt ook een boete.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: donderdag 22 mei 2014

Rusland verkoopt olie en GOUD voor roebels

Met ingang van 8 juni gaat Rusland contracten en opties voor olie en GOUD aanbieden in roebels. Ook geraffineerde olieproducten, zoals diesel, benzine en kerosine, kan voortaan in de Russische munt verhandeld worden. Eerder deze maand zei president Poetin in een toespraak al dat Rusland een handelsplatform moest hebben waar grondstoffen in roebels verhandeld kunnen worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

India importeert opnieuw meer GOUD

Het zijn bewogen tijden geweest voor de Indische GOUDhandelaren. De regering in New Delhi heeft hen praktisch op droog zaad gezet door de invoerheffing op GOUD fors op te trekken. De reactie laat zich raden: er werd minder GOUD gekocht. Of liever: er werd minder GOUD via de officiƫle kanalen gekocht.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rusland koopt GOUD en verkoopt dollars

Rusland heeft in april 28 ton GOUD aan haar reserve toegevoegd, waarmee de totale GOUDvoorraad van het land op 1.070 ton uitkomt. Een maand eerder deed Rusland nog bijna $26 miljard aan dollarreserves van de hand. De trend wordt steeds duidelijker: ook Rusland wil het dollarsysteem niet langer ondersteunen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$