Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8069 artikelen gevonden. Artikel 2871 tot 2875
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor GOUD is nog maar in de beginfase

GOUD heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn GOUD wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

ABN verhoogt koersdoel GOUD

ABN heeft haar koersdoel voor GOUD verhoogd van $800 naar $925 per troy ounce. Dat is nog steeds ver beneden de actuele GOUDprijs van $1.280 per troy ounce. Analisten van de bank zijn van mening dat een herstellende economie de vraag naar GOUD negatief zal beïnvloeden. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg de GOUDprijs met bijna 8%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

GOUDgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over GOUD met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. GOUD stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.

Bron:
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gelukszoekers trekken Zuid-Afrikaanse GOUDmijnen in

In Zuid-Afrika is een nieuwe economie van illegale mijnbouw ontstaan. GOUDzoekers dringen binnen in verlaten mijnen, in een zoektocht naar het gele metaal. Door de daling van de GOUDprijs zijn verschillende GOUDmijnen in Zuid-Afrika gesloten. Toch zijn er volgens schattingen van de Zuid-Afrikaanse regering ongeveer 14.000 mensen die illegaal werkzaam zijn in de GOUDmijnsector.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 30 april 2014

Gaan pensioenfondsen eindelijk GOUD kopen ?

De Britse vraag naar GOUD zal een boost krijgen wanneer GOUD wordt toegevoegd op de lijst als mogelijke asset voor pensioenfondsen.

Volgens de bullion dealer Goldcore Ltd. overweegt de Financial Conduct Authority (FCA) om investeringen in GOUD toe te staan voor pensioenfondsen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$