Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2871 tot 2875
Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

GOUDen Rothschild Collectie naar Degussa Gold

De in Frankfurt gevestigde edelmetaal handelaar, Degussa Gold Trading GmbH, heeft afgelopen maandag bekend gemaakt dat ze de “Rothschild Collection” heeft verworven. De “Rotschild Collection” staat ook wel bekend als “The Industry Collection of Gold Bars Worldwide”.

De collectie bestaat uit meer dan 1000 GOUDen voorwerpen van 145 fabrikanten uit 35 landen. De collectie werd opgericht door NM Rothschild & Sons in Australië in 1993 en heeft een totaal gewicht van 230 kilo fijn GOUD. De GOUDwaarde alleen al heeft een waarde van 10 miljoen Amerikaanse Dollar. In 2005 bam de Perth Mint de collectie in bewaring.

Bron: parool.nl
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Rechter: bitcoin is geen geld, maar ruilmiddel

Daardoor heeft de bitcoin eenzelfde soort status als GOUD en zilver. Minister Jeroen Dijsselbloem (Financiën) zei eerder ook al dat de bitcoin geen valuta is.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Uw vraag voor Willem Middelkoop

Je moet het hem nageven. Willem Middelkoop klaagt al jaren het monetaire systeem aan en voorspelde hij de neergang van de Amerikaanse dollar, de vernietigende kredietcrisis en de fenomenale stijging van de GOUDprijs in verschillende boeken (‘Als de dollar valt‘, ‘GOUD en het geheim van geld‘). Langzaam maar zeker vielen al deze dominostenen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Investeerders hebben de markt voor platina ontdekt

Vorig jaar was geen goed jaar voor het GOUD en dat heeft tot gevolg geleid dat sommige investeerders op zoek zijn gegaan naar alternatieven. De aandacht werd gericht op het bredere aanbod aan edele metalen. In dat universum moet natuurlijk ook platina gesitueerd worden. Platina vindt vooral toepassing in de wereld van de autokatalysatoren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 mei 2014

Investeerders bouwen voorraden in GOUDen munten af

Traditioneel wordt in de sector van het GOUD de verkopen van de GOUDen munten als een betrouwbare barometer beschouwt voor de populariteit van het GOUD op dat moment. Die populariteit laat momenteel nogal wat te wensen over, zo blijkt uit de posities die nog in GOUDen munten aangehouden worden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$