Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8111 artikelen gevonden. Artikel 2886 tot 2890
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Mooi voorbeeld van GOUDmanipulatie

De onzekerheid over de situatie in Oekraïne zou normaal gezien de GOUDprijs al veel hoger hebben gestuurd. Het onechte referendum van dit weekend heeft de gemoederen weer wat opgehitst, het ideale moment om de GOUDprijs nog eens naar beneden te duwen. De manipulatie van de GOUDprijs wordt op deze manier steeds opvallender.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

GOUD en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de GOUDprijs 0,83% terug viel. De ratio GOUD zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 GOUD qua landen en GOUDmijnen kwam aan bod.

Bron: CD Fund.com
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Poetin: China mag in alles investeren, maar niet in GOUD of platina

Als reactie op de sancties die het westen aan Rusland heeft opgelegd na de de-facto annexatie van delen van Oekraïne, zet Poetin de deur wijd open voor investeringen uit China. De maatregel moet de Russische economie uit het slop helpen, en is een erkenning voor het feit dat China over niet al te lange tijd de grootste economische grootmacht zal zijn.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Dit is de essentie waarom iedereen fysiek GOUD moet hebben

GOUD, fysiek GOUD, is als een verzekering tegen financieel onheil. Vergelijk het met je brandverzekering of autoverzekering: je hoopt het nooit nodig te hebben, je hoopt dat er geen ongelukken gebeuren met deze goederen die veel geld kosten … maar als er iets gebeurt, ben je blij dat je een verzekering hebt waar je op kan terugvallen. GOUD is voor het geval dat de monetaire wereld in elkaar zakt, want als het in elkaar zakt, zal het snel gaan en dan heb je niet meer de kans om GOUD te kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

GOUDkoorts is ook aanwezig in Burkina Faso

Diverse malen hebben wij al de vinger gelegd op landen die te maken hebben met een genoemde ‘GOUDkoorts’. Deze GOUDkoorts is bijvoorbeeld enorm groot in China, maar in Burkina Faso is het verhaal totaal anders. Terwijl de mensen in China gek zijn van GOUDensieraden is het voor de mensen in Burkina Faso bittere noodzaak om het GOUD te vinden.

In Burkina Faso leeft de regering letterlijk van de opbrengst die het GOUD hun brengt. Het is een armoedig land met weinig opgeleide mensen. Vooral de jeugd is in een donker hoekje gezet, zij moeten vaak noodgedwongen werken in de mijnen om het land in leven te houden.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$