EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
24
kliks
Bron: BNR.nl
20
kliks
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2896 tot 2900 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

India is momenteel de wild card op de GOUDmarkt

De situatie op de GOUDmarkt is er niet bepaald overzichtelijker op geworden. India heeft de importbelasting op GOUD opgeheven om het tekort op de lopende rekening te drukken. De GOUDhonger van de Indiërs was namelijk zo groot dat de import van GOUD onhoudbare proporties had aangenomen. En dus moest de regering wel ingrijpen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 4 juli 2014

Overnames in de Canadese GOUDsector op één na hoogste kwartaalniveau in 7 jaar

Overnames in de Canadese GOUDsector, de zogenaamde mergers and acquisitions (M&A), zijn recentelijk sterk toegenomen. Dit is een teken dat producenten weer bereid zijn hun reserves uit te breiden na twee jaar snijden in de kosten, en dat we het ergste in deze cyclus achter de rug hebben.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: donderdag 3 juli 2014

Verkoop GOUD daalt, Zilver blijft op recordnivo

De verkoop van GOUD door de US Mint is in de eerste 6 maanden gedaald ten opzichte van dezelfde periode in 2013. De US Mint rapporteerde een daling in de verkoop van GOUDen American Eagles van ruim 57%. In totaal verkocht het munthuis 266.500 GOUDen American Eagles van 1 ounce. Vorig jaar werden er nog 629.000 ounces verkocht. De verkoop in juni is ligt wel 36,6% hoger dan in de maand mei maar ten opzicht van juni 2013 daalde het aantal met 15%.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

US Mint ziet verkoop GOUDen munten halveren

Het Amerikaanse munthuis heeft in de eerste helft van dit jaar veel minder GOUDen munten verkocht dan in dezelfde periode van vorig jaar. In 2013 kreeg de markt nog een sterke impuls door de daling van de GOUDprijs, maar nu de prijs weer een beetje begint te stijgen wordt er weer minder fysiek GOUD gekocht.

Lees verder op Goudstandaard.com
Geplaatst op: woensdag 2 juli 2014

Stijging van de GOUDprijs zorgt voor interesse

De GOUDprijs is de afgelopen drie weken flink in waarde gestegen. Dit kwam in het bijzonder door de aanhoudende zorgen over de situatie in Irak. Het Iraakse leger strijd met man en macht tegen de terreurbeweging. Ook staan er Amerikaanse militairen klaar om het Iraakse leger te ondersteunen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs