Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8052 artikelen gevonden. Artikel 2896 tot 2900
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

GOUD geeft – ondanks de verkoopgolf – een geheim koopsignaal

GOUD onderging in de voorbije jaren een moeilijke periode, met een zware klap in 2013. Ook dit jaar is het prijsverloop van GOUD alles behalve soepel. Zo incasseerde GOUD vandaag opnieuw een klap van meer dan 30 dollar per ounce.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

Gartman: dit hebben we nog nooit gezien bij het GOUD

Dennis Gartman, uitgever van The Gartman Letter, is iemand die in Amerika over alles en nog wat zijn zegje moet doen. Vooral het GOUD draagt de bijzondere aandacht van Gartman weg. Hij was een GOUD bull pur sang toen vorig jaar de GOUDprijs plots een steile duik in de diepte nam.

Gartman gaf eerlijk toe dat die prijsval hem volledig verraste. De GOUDprijs viel terug onder het niveau van 1,400 dollar in reactie op berichten dat Cyprus zou gedwongen worden om een deel van de GOUDvoorraden te kopen om het bail out plan voor het land te helpen financieren. Een gerucht dat volledig uit de lucht bleek te zijn gegrepen.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

Chinese GOUDmarkt zal blijven groeien

De World Gold Council schrijft dat de Chinese GOUDmarkt de komende jaren zal blijven groeien. Een steeds grotere middenklasse zal de vraag naar GOUDen sieraden en beleggingsGOUD verder opdrijven. Lees de samenvatting van het 64 pagina's tellende rapport op Marketupdate.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

Chinese vraag naar GOUD gaat 25% stijgen

WGC ziet Chinese vraag naar GOUD met 25% toenemen 15 april 2014 in GOUD, GOUD Kopen

De World Gold Council beraamt dat de vraag naar GOUD in China de komende vier jaar met zo’n 25% zal stijgen. In totaal verwacht de WGC dat consumenten rond 2017 zo’n 1350 ton GOUD per jaar zullen kopen. In 2013 was de Chinese vraag naar GOUD goed voor 28% van de totale wereldwijde vraag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 april 2014

Zal de GOUDprijs ooit herstellen van de crash?

Ongeveer een jaar geleden onderging de GOUDprijs een correctie met 15 procent op zeggen en schrijven van twee trading dagen. Het jaar 2013 als geheel was een buitengewoon volatiel jaar voor de edele metalen in het algemeen, en voor zilver in het bijzonder. Er kwam een einde aan een bull run die bij het GOUD 12 jaar had geduurd.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$