EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
30
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2901 tot 2905 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Singapore koestert grote ambities in de GOUDhandel

De GOUDhandel is dit jaar in opspraak gekomen naar aanleiding van de manipulatie van de GOUDprijs op de London Bullion Market. Wat er daar precies is gebeurd blijft onduidelijk. Wel is het vermoeden gerezen dat de GOUDprijs al jarenlang gemanipuleerd wordt en dat we dus geen eerlijke prijzen tot stand zien komen.

De Aziatische GOUDhandelaren ruiken hun kans en proberen van de gelegenheid gebruik te maken om de handel in GOUD voor een deel naar zich toe te trekken. Met name de Chinezen lopen rond met vastomlijnde plannen om in Shanghai een eigen GOUDhandel op te starten. Ze stellen niet ten onrechte trouwens dat ze ook de grootste kopers van GOUD zijn.

[...]

Lees verder op Slim Beleggen
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Analisten zien Zilver het beter doen dan GOUD

De zilverprijs is de afgelopen maand twee keer zo hard gestegen als de GOUDprijs. Zilver boekte in de afgelopen 30 dagen een winst van 12% waar GOUD net geen 6% wist te stijgen. Volgens Andrew Chanin, CEO van Purefunds, is de zilverprijs verre van de echte waarde van zilver. Zijn zilverprijs verwachting is behoorlijk positief.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 1 juli 2014

Hedgefondsen gaan long op GOUD

Hedgefondsen en andere investeerders blijken sinds kort long te gaan op GOUD. De GOUDprijs steeg de afgelopen 3 weken tot boven de $1300 per troy ounce. Investeerders hebben een record aantal ounces toegevoegd aan hun long posities. Volgens de gegevens van de Commodity Future Trading Commission bleek dat de shortposities daalde met 25.000 contracten in de weel tot 24 juni. Investeerders in GOUD zoals Hedgefondsen en andere beheerders van vermogen, hebben eenzelfde hoeveelheid contracten aan hun long-positie toegevoegd. Zij zetten in op een stijging van de GOUDprijs. De posities komen neer op 61% long, oftewel 47.784 contracten (4,8 miljoen ounces long).

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: maandag 30 juni 2014

Jim Rogers wacht met GOUD bijkopen

Een man die nadrukkelijk in de media aanwezig is: Jim Rogers die met zijn strikje zichzelf een imago heeft aangemeten van de nar die toch maar eens fijntjes de waarheid komt zeggen. Rogers heeft nooit een blad voor de mond genomen en zal dat ook nooit doen. Zo zit deze man natuurlijk niet in elkaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 30 juni 2014

Dubai bouwt een grote raffinaderij voor GOUD

Het is algemeen bekend dat er een verschuiving in het bezit van het GOUD plaatsvindt. De Europeanen en de Amerikanen verkopen hun fysiek GOUD, ze geven blijkbaar de voorkeur aan papieren GOUD, maar de Aziaten blijven bijzonder hongerig naar GOUD. India en China zijn daarmee de uitschieters.

Het is algemeen bekend dat er een verschuiving in het bezit van het GOUD plaatsvindt. De Europeanen en de Amerikanen verkopen hun fysiek GOUD, ze geven blijkbaar de voorkeur aan papieren GOUD, maar de Aziaten blijven bijzonder hongerig naar GOUD. India en China zijn daarmee de uitschieters.

De verplaatsing van het zwaartepunt voor het bezit van GOUD van het westen naar het oosten heeft ook consequenties voor de raffinage van GOUD. Tot op de dag van vandaag is Zwitserland het belangrijkste land voor die raffinage. Ruim 4 van de 6 grootste globale raffinaderijen bevinden zich in het Alpenland. Maar er is concurrentie op komst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs