EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord goud.
Artikel 2901 tot 2905 met de

betekenis van het woord GOUD

Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Dennis Gartman is een non-believer voor het GOUD

Het is opvallend hoe de recentste daling van de GOUDprijs goed werd opgevangen op de markt. De meeste investeerders zijn stilaan gewend geraakt aan onverwachte bewegingen in de GOUDprijs. Van paniekverkopen bij de particuliere investeerders is zeker geen sprake. Wie wou verkopen heeft dat al gedaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Analist

GOUD heeft zijn slechtste periode achter de rug volgens een analist van Bank of America Merril Lynch. Analist Michael Widmer informeerde beleggers gisteren in een briefing dat de prijs van GOUD is gestabiliseerd dankzij de constante fysieke vraag vanuit opkomende marketen. China en India kochten grotendeels de mijn productie en de recycling van GOUD op en dit compenseerde de hoeveelheden die beleggers afgelopen jaar verkochten. In de komende periode  zal dit evenwicht draaien in het voordeel voor GOUD.

Lees verder op thebullionhouse.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Productie GOUDmijnen daalt, is Peak Gold bereikt?

Jaren geleden werd er al gesproken over Peak Gold, het moment waarop de jaarlijkse productie van GOUDmijnen een piek bereikt. Volgens sommigen is dat moment jaren geleden al bereikt, zoals de onderstaande grafiek laat zien. Uit recent onderzoek blijkt dat alle nieuwe ontdekking van nieuwe ondergrondse GOUDreserves sinds 1999 slechts de helft van de mijnbouwproductie kunnen vervangen die sindsdien heeft plaatsgevonden.

Lees verder op doijerkalff.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

GOUD is geen belegging

De bescherming die GOUD biedt in een valutacrisis komt alleen ten goede aan diegene die het metaal fysiek bezitten en niet aan de beleggers die steeds in en uit papieren derivaten van GOUD stappen. Waar de beleggers op jagen zijn de korte termijn winsten in dollars, terwijl ze de bescherming van GOUDbezit uit handen geven. Deze beleggers zullen op een dag teleurgesteld worden.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 22 juli 2014

Productie GOUDmijnen daalt, is Peak Gold bereikt?

De laatste jaren is het aantal nieuwe ontdekkingen van ondergrondse GOUDreserves sterk afgenomen. Sinds 1999 werd er 1,84 miljard troy ounce uit de mijnen gehaald, veel meer dan wat er aan nieuwe ontdekkingen heeft plaatsgevonden. Dat betekent dat de productie over een aantal jaren waarschijnlijk verder zal dalen. Of dat gevolgen heeft voor de GOUDprijs? Er is meer dan genoeg GOUD in de wereld, ongeveer 180.000 ton.

Lees verder op Doijerkalff.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs