Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 2906 tot 2910
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 14 mei 2014

GOUD en zilver moeten in elke portefeuille blijven

Cody Willard, auteur van de rubriek Revolution Investing, op MarketWatch heeft met Everything You Need to Know About Investing in Gold and Silver een bestseller geschreven die aan elke investeerder van harte kan aanbevolen worden. In zijn boek legt Willard namelijk uit waarom iedereen in GOUD, zilver, etc. belegd MOET blijven.

Hij vertrekt van het feit dat de markten momenteel op grote schaal gemanipuleerd worden door de centrale banken. Die proberen de wereld hun willetje op te leggen en hebben daarvoor alle trucjes uit de grote trukendoos naar boven gehaald. De koersen en prijzen die ons voorgeschoteld worden zijn met andere woorden niet de juiste.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Het ware gezicht van Dubai

Dat de olie opbrengsten er voor hebben gezorgd dat Dubai er op dit moment zo luxe uitziet zal voor niemand een verrassing zijn. Toch vergeten veel mensen dat deze olie niet onuitputtelijk is. De verwachting is zelfs al dat er over een aantal jaar geen olie meer te vinden is in de grond van Dubai. En dat zorgt er voor dat Dubai vanaf dat moment moet gaan leven van het toerisme en de buitenlandse investeringen.

Wie waarschijnlijk aan Dubai denkt zal direct denken aan de Burj Khalifa, de grootste wolkenkrabber van de wereld. Maar ook aan de dure auto’s die zelfs soms van GOUD zijn gemaakt. Het leven wat de mensen in Dubai hebben zal voor de meeste mensen alleen maar voorkomen in hun dromen. Maar achter dat beeld van luxe schuilt een heel ander beeld. Het land moet in de nabije toekomst gaan leven van het toerisme. En veel bedrijven hebben daar hun kans schoon in gezien en hebben vastgoed gekocht in Dubai. En dit heeft er voor gezorgd dat het IMF waarschuwt voor een mogelijke bubble.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Manipulatie GOUDprijs gaat Mainstream (video)

TBH nieuwsbrief Ontvang als eerste het laatste nieuws Inschrijven voor de nieuwsbrief Vul je emailadres in om in te schrijven op deze website en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 mei 2014

Mooi voorbeeld van GOUDmanipulatie

De onzekerheid over de situatie in Oekrane zou normaal gezien de GOUDprijs al veel hoger hebben gestuurd. Het onechte referendum van dit weekend heeft de gemoederen weer wat opgehitst, het ideale moment om de GOUDprijs nog eens naar beneden te duwen. De manipulatie van de GOUDprijs wordt op deze manier steeds opvallender.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: maandag 12 mei 2014

Week 19: zilverproductie Canada daalt en Mint daait recordjaar

GOUD en zilver daalde afgelopen week waarbij de zilverprijs een min noteerde van 1,7% en de GOUDprijs 0,83% terug viel. De ratio GOUD zilver kwam uit op 1/67. Verder bleek de zilverproductie in Canada sterk daalde in het begin van dit jaar en dat de Canadian Mint een recordjaar boekte in 2013. Royalty Player Silver Wheaton maakte haar eerste kwartaalcijfers bekend en de Top 10 GOUD qua landen en GOUDmijnen kwam aan bod.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$