Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8166 artikelen gevonden. Artikel 2916 tot 2920
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: zondag 25 mei 2014

GOUD en zilver report (Week 21)

De prijzen van GOUD en zilver bleven de afgelopen week opnieuw dicht bij huis. GOUD steeg met 0,39% en de zilverprijs klom met 0,89%. In dollars waren de uitslagen nog kleiner. Ondertussen blijft de vraag naar GOUD op peil, zo blijkt uit cijfers van de World Gold Council. Ook kocht Rusland in april veel GOUD bij, maar liefst 28 ton.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 24 mei 2014

GOUDmijnaandelen zijn in sterke handen beland

De verkoopgolf die de sector van de GOUDmijnen vorig jaar teisterde heeft geleid tot een herschikking in het aandeelhouderschap van die mijnen. Alle angsthazen hebben namelijk alle aandelen gedumpt die van ver of van dichtbij iets met GOUD te maken hadden. Dat betekent dat er een grote concentratie van het aandelenbezit heeft plaatsgevonden.

Bron: telegraaf.nl
Geplaatst: zaterdag 24 mei 2014

Na manipulatie Libor, valuta en GOUD schadeclaim zinkprijs

Vanwege mogelijke manipulatie van de zinkprijs moeten Goldman Sachs, JPMorgan, de beurs voor metalen LME en metaalbedrijven worden onderzocht. 

Duncan Galvanizing, een van de oudste partijen in deze sector, heeft daartoe om onderzoek door het Openbaar Ministerie gevraagd, in afwachting van een collectieve schadeclaim. In de zaak worden ook Glencore en Pacorini Metals genoemd, net als Metro International Trade Service, het onderdeel van Goldman Sachs. De bank heeft Metro net te koop gezet.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

Barclays beboet voor manipulatie GOUDprijs

Barclays krijgt een boete van €32 miljoen opgelegd voor het manipuleren van de GOUDprijs op 28 juni 2012.

De informatie komt van de toezichthouder FCA en het betreft Daniel Plunkett, GOUD handelaar van Barclays. Handelaar Plunkett gebruikte de term “mini puke” voor het lager zetten van de GOUDprijs.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 23 mei 2014

AFM waarschuwt voor GOUDaanbieder

Karatbars richt zich vermoedelijk ook op Nederlandse consumenten en heeft daarvoor geen vergunning, aldus de toezichthouder.

Karatbars biedt tijdens conferenties en via internet en social media investeringen in GOUD aan. Daarbij worden beleggers aangespoord om zelf nieuwe beleggers te werven.

De AFM spreekt van ''multi-level marketing'', een zakenmodel dat veel overeenkomsten heeft met een piramidespel.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$