Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8136 artikelen gevonden. Artikel 2926 tot 2930
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Het westen verliest steeds meer de macht over GOUD

In het westen wordt GOUD aanzien als een barbaars relikwie, in het oosten wordt GOUD aanbeden. Het westen onderdrukt GOUD omdat dit een barometer is voor de financiŽle gezondheid van een munt of natie. De westerse munten zijn klinisch dood, maar het grote publiek mag dit niet weten. In het oosten kan men GOUD wel naar waarde schatten, maar ontbreekt de infrastructuur nog Ė maar daar komt snel verandering in.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 7 mei 2014

Tijd om toe te geven dat de piek in de GOUDprijs achter ons ligt ?

De GOUDprijs stagneert al enige tijd rond $ 1.300. Recent circuleerde er een grafiek over de GOUDprijs die aangaf dat de GOUDprijs in 2011 een gelijkaardig piek beleefde als in de jaren í70. Aangepast aan inflatie zou de GOUDprijs in 2011 even hoog hebben gestaan als $ 850 eind jaren í70. Is $ 1.300 dan een laatste kans om te verkopen of is die grafiek verkeerd en is dit de laatste kans om nog te kopen?

Bron:
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Dubai bouwt nieuwe GOUDsmelterij voor $60 miljoen

In de woestijn net buiten Dubai wordt op dit moment één van de grootste GOUDsmelterijen ter wereld gebouwd. De bouw van deze nieuwe smelterij, die volgend jaar gereed is, kan volgens Reuters een betere balans opleveren in de wereldwijde GOUDindustrie.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Dubai bouwt nieuwe GOUDsmelterij voor $60 miljoen

In Dubai wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe smelterij met een capaciteit van 1.400 ton GOUD per jaar. De vraag naar GOUD in opkomende markten vereist extra smeltcapaciteit. Om dit volume in perspectief te plaatsen: de totale capaciteit van alle smelterijen in Zwitserland is ongeveer 3.000 ton per jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 mei 2014

Er is een grote misvatting over China en GOUD

Koos Jansen doet zeer goed werk met betrekking tot de Chinese GOUDmarkt, weinige kennen de Chinese GOUDmarkt zo goed als de man van In Gold We Trust. Hij wil dan ook een grote misvatting uit de wereld helpen. China koopt niet massaal GOUD om er een GOUD gedekte Yuan van te maken, China koopt GOUD om de Yuan te ondersteunen!!Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$