Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8146 artikelen gevonden. Artikel 2946 tot 2950
Bron: goudvergelijken.nl
Geplaatst: zaterdag 3 mei 2014

GOUD als mainstream asset

De beslissing over de eventuele toevoeging van extra assets van de FCA zal eind juni van dit jaar worden genomen. Volgens Mark O’Byrne, Directeur van Goldgore, zal de mogelijke toestemming leiden tot een grotere vraag naar GOUD en zal GOUD meer op de radar van mainstrean beleggers komen. Goldcore beheert volgens Bloomberg meer dan $200 miljoen belegd vermogen in edelmetaal. O’Byrne gaf aan in een telefonische reactie aan Bloomberg dat de beslissing tot gevolg heeft dat GOUD door beleggers als een mainstream asset zal worden gezien.

Bron: thebullionhouse.nl
Geplaatst: zaterdag 3 mei 2014

Canadees Munthuis draait recordjaar

Voor de Canadian Mint was 2013 een recordjaar. Het Canadese Munthuis is bekend om de productie van de GOUDen en zilveren Maple Leaf. Pure zilveren en GOUDen beleggingsmunten. Vorig jaar boekte het munthuis een omzet van $3,4 miljard, het hoogste cijfer sinds haar bestaan. De winst voor belastingen kwam uit op $48 miljoen.

De Canadian Mint heeft de groei te danken aan de verbreding van het assortiment, implementatie van nieuwe technologieën, afzet in de nieuwe regio’s en een recordverkoop van de zilveren Maple Leaf. Het Munthuis boekte een recordverkoop in numismatische munten. Er werden 200 soorten munten geproduceerd en afgelopen jaar werden er 70 thema’s volledig uitverkocht. De populairste thema’s waren de oorlog van 1812, de munten van de vogels uit Canada en de 75ste verjaardag van Superman.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 2 mei 2014

Bull market voor GOUD is nog maar in de beginfase

GOUD heeft een sterke start genomen in 2014 en alles wijst er op dat de opgaande beweging in de komende maanden nog een verlengstuk zal krijgen. De markt is namelijk uitgekuist, zoals dat door de waarnemers wordt genoemd, wat betekent dat al wie zijn GOUD wou verkopen dat inmiddels heeft gedaan.

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

ABN verhoogt koersdoel GOUD

ABN heeft haar koersdoel voor GOUD verhoogd van $800 naar $925 per troy ounce. Dat is nog steeds ver beneden de actuele GOUDprijs van $1.280 per troy ounce. Analisten van de bank zijn van mening dat een herstellende economie de vraag naar GOUD negatief zal beïnvloeden. In de eerste vier maanden van dit jaar steeg de GOUDprijs met bijna 8%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 1 mei 2014

GOUDgevecht: Peter Schiff versus Paul Krake

Peter Schiff heeft geen schrik om mondeling het gevecht aan te gaan over GOUD met de beren. Dat was recent opnieuw het geval op CNBC. GOUD stond recent onder druk door de volatiele omgeving, de situatie op geopolitiek vlak en de vrees voor deflatie, met name in Europa.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$