Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8165 artikelen gevonden. Artikel 296 tot 300
Bron: Hollandgold
Geplaatst: woensdag 15 februari 2017

Armenië wil GOUDvoorraad aanleggen

Armenië heeft besloten om opnieuw een GOUDreserve aan te leggen, zo meldt de Armeense krant Haykakan Zhamank. Eind 2003 verkocht de Armeense centrale bank haar GOUDreserve van ongeveer 1,4 ton, omdat de centrale bank veel vertrouwen had in de liquiditeit van de wereldwijde GOUDmarkt. De centrale bank had destijds veel vertrouwen in de euro en zag daarom geen reden om naast valutareserves ook edelmetaal aan te houden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

GOUDmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken

GOUDmijnaandelen kunnen kleine beleggers stinkend rijk maken. Je gelooft het pas wanneer je dit leest. Wat moet je doen? Simpel, van het begin tot het einde mee surfen met de opwaartse trend van GOUDmijnaandelen. Je hebt zelfs niet veel geld nodig om over x-aantal jaar als een rijk man of vrouw door het leven te gaan. Nu staan we opnieuw aan het begin van zo’n jarenlange opwaartse trend. Ben jij mee?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Investeren in edelmetalen? Kies dan voor zilver

Sinds begin dit jaar zijn edelmetalen terug aan een remonte bezig, zowel GOUD als zilver vertonen een stijging die sinds begin januari non-stop aan het doorstoten is. Omdat GOUD iets minder hard is gestegen en zelfs slechts zijwaarts bewoog de afgelopen week, is het interessanter voor beleggers om zich voornamelijk te focussen op zilver.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

Moet u junior of senior GOUDmijnaandelen kopen?

Sinds het jaar 2011 zijn GOUDmijnaandelen niet bepaald in trek. Het jaar 2016 kan echter gezien worden als een transitiejaar. Het afgelopen jaar wist de GOUDprijs zich immers te herpakken en uiteraard profiteerden de GOUDmijnaandelen hier ook flink van. De GOUDmijnsector was zelfs een van de best presterende sectoren van 2016.

Ook het jaar 2017 is goed begonnen voor de GOUDkevers. Dankzij de strenge woorden van Donald Trump zijn de beleggers massaal naar het GOUD gevlucht. Dit is opnieuw een teken dat GOUD haar waarde als ‘veilige haven’ nog niet heeft verloren.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 14 februari 2017

UBS: Oplopende inflatie gunstig voor GOUD

De GOUDprijs is dit jaar al bijna 7% gestegen, maar een oplopende inflatie en meer politieke onzekerheid kan de prijs nog verder doen stijgen. Dat zegt analist Dominic Schnider van het Zwitserse UBS in een interview met CNBC. Hij verwacht dat de prijs van het edelmetaal dit jaar verder zal oplopen tot $1.300 per troy ounce.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$