Nieuws / Artikelen met het woord

goud

8134 artikelen gevonden. Artikel 296 tot 300
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 januari 2017

Dit koopsignaal bij GOUD zagen we voor het laatst 4 jaar geleden

Het beursjaar 2016 verliep min of meer als een achtbaanrit. Alleen als we ons al focussen op de GOUDprijs, dan kunnen we al zien dat de schommelingen behoorlijk heftig waren. Terwijl het gele edelmetaal tijdens de eerste helft van het jaar meer dan 30% in waarde wist te stijgen, kwam de opmars in het tweede deel duidelijk tot stilstand.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

GOUD ETF’s in trek bij Europese beleggers

De vraag naar GOUD door Europese beleggers is de laatste weken....

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Rusland gaat grootste GOUDreserve aanboren

Rusland heeft een grote ondergrondse GOUDreserve in Siberië aan staatsbedrijf Rostec en aan mijnbouwbedrijf Polyus verkocht, de grootste GOUDproducent van het land. Deze Sukhoi Log GOUDreserve ligt in een zeer afgelegen gebied in Irkoetsk en is daarom nog niet gedolven. Daar moet de komende jaren verandering in komen, want deze week heeft Rusland deze ondergrondse reserve geveild aan een joint venture tussen staatsbedrijf Rostec en het Russische GOUDmijnbedrijf Polyus.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 26 januari 2017

Waarom wachten op je diploma om aan je carrière te beginnen?

Het vereist mad skills in time management, maar er zijn steeds meer studenten die niet wachten tot ze afgestudeerd zijn vooraleer ze zich op de arbeidsmarkt begeven en dat al tijdens hun studies doen. De ervaring die je al opdoet is GOUD waard, vinden ze.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 25 januari 2017

Grafiek: Centrale banken keren terug naar GOUD

De financiële crisis van 2008 was voor centrale banken een keerpunt in de geschiedenis. Brachten ze in de aanloop naar de crisis nog structureel GOUD op de markt, sinds de crisis zijn centrale banken juist weer gaan kopen. De volgende grafiek laat zien dat de publieke GOUDvoorraden wereldwijd sinds 2008 met meer dan 3.000 ton zijn toegenomen.Live koersen Grondstoffen
 
 
GOUD
Troy
Ounce
$
ZILVER
Troy
Ounce
$
PLATINA
Troy
Ounce
$
PALLADIUM
Troy
Ounce
$
RHODIUM
Troy
Ounce
$
OLIE CRUDE
Barrel /
158,99 L
$
 
OLIE BRENT
Barrel /
158,99 L
$
 
AARDGAS
mmBtu
=293kWh
$